Damutė90 parašė:
Sveikos,
Nepasakyčiau kad smarkiai stipriau nei su purmu nėštumu buvo, tik kad ilgiau trunka
Damutė90 parašė:
Sveikos,
Nepasakyčiau kad smarkiai stipriau nei su purmu nėštumu buvo, tik kad ilgiau trunka
Damutė90 parašė:
Sveikos,
Labas. Tai džiaukitės 😅 kiekvienas nėštumas juk būna skirtingas
man buvo bloga, bet ne visada. Dar iki šiol kartais kokią vakarienę nuleidžiu tualete.. taip, kad gal dar visko ir jums pasitaikys.
gabriele.gi parašė:
Labas. Tai džiaukitės 😅 kiekvienas nėštumas juk būna skirtingasman buvo bloga, bet ne visada. Dar iki šiol kartais kokią vakarienę nuleidžiu tualete.. taip, kad…
Tai vat, galvojau kad čia bus reikalų su pykinimy ir nusiteikus blogiausiam 😆
Damutė90 parašė:
Tai vat, galvojau kad čia bus reikalų su pykinimy ir nusiteikus blogiausiam 😆
Oj tik džiaukitės
linkiu kad ir neateitų tie blogumai. O šiaip visoms labai skirtingai, vienas labai pykina, kitoms visai nieko, nėra vieno recepto kaip tas neštumas pas visas eina
Damutė90 parašė:
Sveikos,
Aš jau lipu i 22 savaitė tai pykinimo ar blogumo praktiškai neturėjau,tik dabar pradedu pūstis kaip arbūzas😁
renata19900404 parašė:
Aš jau lipu i 22 savaitė tai pykinimo ar blogumo praktiškai neturėjau,tik dabar pradedu pūstis kaip arbūzas😁
Ahaaa aš irgi nuo tos savaitės kaip jūs dabar esate pradėjau pūstis kaip arbūzas
su kiekviena diena atrodo akyse augu
kiek kg jau pas jus sąskaitoje?
pas mane nuo 53 dabar 63 kg
nikole_ parašė:
Ahaaa aš irgi nuo tos savaitės kaip jūs dabar esate pradėjau pūstis kaip arbūzassu kiekviena diena atrodo akyse augu
kiek kg jau pas jus sąskaitoje?
pas m…
Pas mane taip pat jau yra 8kg😀
LL 40 parašė:
Sveikos mamytes, ar kuria nors patepliodavo nestumo pradzioj?
Man buvo rimtai teplioje ties 6 savaitem kai dar nezinojom kiek jų bus, išrašė progesterono zvakutes ir ramų režimą, jokių vaiksciojimu, sporto , streso. Bet kokiu atveju pas gydytoja vertetu pasirodyt. Dabar sia savaite siek tiek vel patepliojo, yra to nerimo bet jau ramiai reaguoju nei pirma kart. Svarbu kad sviezio kraujo nebutu ir skausmu. O kaip jums?
Damutė90 parašė:
Man buvo rimtai teplioje ties 6 savaitem kai dar nezinojom kiek jų bus, išrašė progesterono zvakutes ir ramų režimą, jokių vaiksciojimu, sporto , streso. Bet kokiu …
man treciadieni pas gyd. o vis teplioja, zvakutes progesterono naudoju, jos irgi tokios su spalva salinasi. gyd pakomentavo kad tai nera gerai, bet ale laukti susitikimo ir tiek. bet kiekviena kart pamacius vel issigastu
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai