2021.12.13 16:41 (prieš 4 m.)
lguc parašė:
Mano vyras kažkada šovė "Tu pažiūrėk, kaip Meschino visur varinėja seneliams vaiką numetus!", suprask, aš durna, kad bijau keliom valandom palikti. Anyta irgi bandž…
Na gal ir nieko tokio vaikui pasibuti pas senelius. Taciau tam turi pritarti abu tevai ir buti tam pasiruosus. Durkai 3,5 metu, tikrai pati nesijauciu pasiruosusi kazkam ja palikti. Man tai butu labiau stresas, nei atsipalaidavimas. Arteja gimdymas, jau sukau galva, ka reikes daryti su ja tas kelias paras, kad vyras galetu dalyvauti kartu gimdyme. Aciu Dievui mano mama susitare del atosotogu. Bet ji atvaziuos su dukra pabuti pas mus, nereikes jos niekur vezti. Sava aplinka. O pas uosvius pavyzdziui visur tai kokie vaistai metosi, rozetes avarines bukles, tas suo... as gal buciau nieko pries, jeigu anyta atvaziuotu kelioms dienoms pabuti, bet jai taip netinka. Kai suzinos, kad tas kelias paras su dukra bus mano mama, pasius is pavydo. Ji nuolat nesveikai jai pavydi del visokiu nieku. Pavyzdziui, per krikstynas fotografas padare grazia dukros ir mano mamos foto, o su anyta ne, nes ji visur lakste ir visiems reguliavo. Tiesa pasakius grazios nuotraukos buvo su visais, tik ne su ja. Fotografas ja kazkaip praleido. Bet va verke kruvinom asarom, kad su mano mama tai yra foto, o su ja ne. Kiti dzin. Jau kad mama atvaziuoja kartais pas mus su nakvyne jai net nebeuzsimenam, nes nuotaikos netures visa likusia diena.