Sveiki visi,
Esu visai sugniuždytas, pasaulis tapo nebemielas, negaliu nei miegot nei valgyt, vien tik apie sūnų galvoju. Atrodo viskas buvo gerai, bet prieš šešias dienas žmona užsiminė, kad truputį nerimauja dėl mažiuko kalbos, jis visai nekalba, nors budamas 8 men bande tart ama ma ma beje mums mėnesio gale metukai. Na viskas ir prasidėjo, įlindau ieškodamas info apie kudikio raida ir užkliūvau straipsnius apie autizma, ir jau šešios dienos stebiu vaikutį ir negaliu patikėti, kad jis turi labai labai daug autizmo požymių. Jis mūsų yra angelėlis, anksčiau labai džiaugiausi, kad jis ramus, gerai miega, bet dabar matau, kad jis labai vangus, jis niekada nepasisekus, kad nori valgyt ar kad sauskelnė pilna, jis toks gerietis. Bet pradėjus jį stebėti pamačiau, kad jis beveik visai neturi akių kontakto, jei sudomini ji jis pasižiurės tau i veidą nusišypsos, bet nėra emocijų, jis taip pat labai daznai pasineria į savo pasaulį, gali vedžioti jam ranka prieš veidą, o jis net nemirkčios. Į vardą kartais atsiliepe, bet man atrodo nesąmoningai. Beto jis pas mus labai ramus, labai pavargęs visada, miega dar du kart dienoj po beveik dvi valandas, isbudrauja vos porą valandų. Buvom nuvežę pas GP, mes UK gyvenam, paprašiau, kad kraujo tyrimus padaryti, kodėl toks vaikas pavargęs, bet jie sakė nėra priežasties, kitą savaitę ateina sveikatos prižiūrėtoja tai viską issakysim, bet jie pastoviai sako, išaugs, per mažas kažką nuspręsti. Bet aš matau, kad mes turim labai rimtų bėdų, jam visai neįdomus žmonės, jis tik aplinką stebi kaip uzhipnotizuotas ir tiek, beje jis nelabai jaučia skausmą, net pirsta priverus pilnai, jis tik suverke ir kaip niekur nieko toliau žaidžia. Žmona negali tuo patikėti, pyksta ant manęs, kad nesąmones kalbu, matau kaip ji sau meluoja, aš irgi bandau save apgauti, bet ateina vėl rytas ir vėl matau, kad niekas nepasikeitė, o jis pas mus labai protingas vyrukas, tiesiog norėjau issipasakot, čia, kad jus kurios turite panašiu problemų. Važiuosim i Lietuvą atostogų, tai norėjau užrašyti mažiuką apžiūrai vilniuje vaikų raidos klinikoje , bet sakė neturi vietų iki rugsėjo, labai gaila. Žiūrėsim kaip viskas klostysis toliau, nežinau kaip jam padėti, bandau dabar jau trečia diena maitinti be gliteno ir pieniškus produktų maistu, naiviai tikiuosi gal kažkiek pagerės, bandau kažkaip truputį lavinti, bet jis dar mažiukas, taip sunkiai gaunasi, stengiamės žaisti kartu ir tiek. Na ir prirasiau čia.