Bounty parašė:
Mes jau nebenešiojam, tai dėkit prie pat pampio, kad tarpo neliktų, neturi ji kabėt ir gerao bus🙂
Aciu
tai jus du menesiu tik nesiojot?
Klubų displazijos gydymui naudojami du įtvarai: Pavliko dirželiai arba Freiko pagalvėlė (kitaip – abdukcinis klubų įtvaras arba balnelis klubams). Skaityti
visą straipsnįBounty parašė:
Mes jau nebenešiojam, tai dėkit prie pat pampio, kad tarpo neliktų, neturi ji kabėt ir gerao bus🙂
Aciu
tai jus du menesiu tik nesiojot?
VitaR parašė:
Aciutai jus du menesiu tik nesiojot?
![]()
Mes nešiojom pagrinde pavliko dirzus, nes su pagalve labai šuto. Gydėmės 6 mėn 🙂
Bounty parašė:
Mes nešiojom pagrinde pavliko dirzus, nes su pagalve labai šuto. Gydėmės 6 mėn 🙂
Atsiprasau kad klausiu tiek, bet jums is pat pradziu toki ilga laika gydymo prognozavo? Ar sake trumpesni ir paskui pratese? Nes as bandau save raminti kad jei sake 3men tai tiek tik ir tereiks
tai jus nuo menesio pradejot gydytis gaunasi:/
Sveikos Alfa ir VitaR,
I auto kedute su balneliu sunus netelpa. Jeigu kazkur vaziouojam - nuimu. Labai daznai nevazinejam, tad nieko baisaus, kad truputi be pagalves pabuna. I kombizona telpa ir i lopsi taip pat. Tas svarbiausia, kitaip i lauka neeitume
Man dar iki pagalveles dejimo prireike dienos issiverkti. Sunus priprato per pora dienu, o man prireike savaites. Dabar jau moku labai greitai ja uzdeti, nespeja maniskis susinervuoti
Del to teisingo uzdejimo - gyditojas privalejo jums viska parodyti ir uzdeti.
VitaR, o jums visus 3 men. su ta pacia pagalvele vaikscioti liepe? Ar kazkada numatytas kontrolinis vizitas?
Alfa parašė:
Sveikos mamytes, prisijungiame ir mes prie tų pačių bėdelių, nuo antrad nešiojam freiko pagalvele🙈 labai įdomu ar Jums nebuvo problemų įsodinti į kėdute su pagalvėl…
Sveika, kiek jums laiko? Kiek nesiosite?
Kaip minejau i musu kedute netelpa, o vazinejam daug tai ziuresiu kita savaite kita pirkti, yra tikrai daug tinkamu
Uranas parašė:
Sveikos Alfa ir VitaR,
I auto kedute su balneliu sunus netelpa. Jeigu kazkur vaziouojam - nuimu. Labai da…
Mum sake nuimti maximum 10 min. Tik pakeist greit pampersa ir ismaudyt, man taip pat sokas ir asaros jau antra diena, tikiuosi susitvarkysiu greitai su emocijom ir isivaziuosim
tikslas dabar menesis, tada vaziuosime vel pas gydytoja,aisku per menesi tikrai kaip jis sake nepageres bet nusistaciau ta menesi psichologiskai lengviau
VitaR parašė:
Atsiprasau kad klausiu tiek, bet jums is pat pradziu toki ilga laika gydymo prognozavo? Ar sake trumpesni ir paskui pratese? Nes as bandau save raminti kad jei sake…
Nuo 3 savaičių 🙂 sakė iš pradžių 3 mėn paskui pratęsė. Labai sąžiningai nešiojom, nuimdavom tik maudant ir prieš miegą prasimankštinan😵
Bounty parašė:
Nuo 3 savaičių 🙂 sakė iš pradžių 3 mėn paskui pratęsė. Labai sąžiningai nešiojom, nuimdavom tik maudant ir prieš miegą prasimankštinan😵
O siaube..
as net laikyt padoriai atrodo nebemoku jos, dabar dazniausiai guli sitas pora dienu😖
VitaR parašė:
O siaube..as net laikyt padoriai atrodo nebemoku jos, dabar dazniausiai guli sitas pora dienu😖
Nepergyvenkite ir nesinervuokite, tikrai gydytojai pataria gerus dalykus, ir vaikiukas jūsų nusiteikimą labai jaučia. Mano sūnelis nešiojo pagalvėlę 3mėn. Netilpo į kėdutę su pačia paskutine pagalvėle, kas mėn didėjo po 1cm,pirkom vis kitą išmatavimą. Gyd nuosekliai ir aiškiai viską paaiškino,labai esu jai dėkinga. Taip suprantu šokas jums, bet atminkite vieną - stengiatės dėl vaikiuko gerovės,o tai svarbiausia. 😉 aš tai paskui įvertinau freiko pagalvėlės pliusus,kad patogu labai laikyti ir mažasis nesivartalioja kai palieku ant lovos 😁.
Sekmės ir ramybės jums
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai