VasareVilte parašė:
Dėl vyro nervintis neverta ;) kol jauna, galima dar geresnį rasti ;)
kazkaip manau jau susiradau:),na visko gi buna,jam sunkus laikotarpis db......
VasareVilte parašė:
Dėl vyro nervintis neverta ;) kol jauna, galima dar geresnį rasti ;)
KOROLĖ parašė:
pakalbekyt, apkalbeky, paguoskyt, ir viskas susitvarkys, visada buna seimuose tu pykciu
VasareVilte parašė:
Įgyvendinau savo sumanymą...
lb mielas:),as dariau tikius kaip visad
KOROLĖ parašė:
lb mielas:),as dariau tikius kaip visad![]()
Parodysi?
VasareVilte parašė:
Parodysi?
nesiseka man graziai nufotkinti:(,bandysiu imest,kazka....
aliesik parašė:
sveiki rududu kreipiuosi i jus... jus rekomendavot lenkiska drewlandia, jus irgi uzsieni gyvenat? kaip ta pasto koda irasyt
sveika
Koki pasto koda? Savo? Kur jus norit ji rasyti? Ar savo vartotojo paskyra kuriate ju sveitaineje?
Pirma siulau susikontaktuoti el.pastu su jais (el.pastas yra ju intern. svetaineje), kad parasytu apytikslia siuntimo kaina (bet turite mazdaug zinoti savo siuntinio kaina, pvz. iki 5 kg)i jusu sali, kad atsiustu tarptautinio pavedimo banko duomenis. Nebent apmokesite per PayPal, tada nereikia jokiu tarptauniniu "kodu".
rududu parašė:
sveika![]()
ne, as gyvenu britanijoi, ir rasant paskiroi adresa praso pasto koda, kad pristatyt prekes, irasius 5 skaicius daugiau nebeliaidzia, o mano is 6 ir toliau nieko negaliu padaryt, net uzsakymo pateikt... taip mokesiu paypal
aliesik parašė:
ne, as gyvenu britanijoi, ir rasant paskiroi adresa praso pasto koda, kad pristatyt prekes, irasius 5 skaicius daugiau nebeliaidzia, o mano is 6 ir toliau nieko neg…
oooo, kaip idomiai, kad is 6 skaitmenu.
hm
, na kito pasirinkimo nera, tik kai rasyti jiems el.laiska, ir isdestyti problema.
Mano pasto kodas is 5 skaitmenu, todel man problemu nebuvo.
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai