2024.07.01 09:29 (prieš 2 m.)
Kai man nustatė gd, rekomendavo kreiptis tik į endokrinologą, kuris dirba su nėščiosimis, o ne tiesiog į savo poliklinikos, tai, mano atveju, yra santarų daktarai, kas logiška, nes tie patys daktarai dar specializuojasi smulkiau. Aš nusiskundimų jais neturiu.
Dėl normų reikia jas tiesiog priimti, kaip yra.
Aš pvz žinau, kad man reikia šį bei tą gyvenime keisti tiesiog po nėštumo, jei nenoriu ateity turėt antro tipo diabeto. Po insulino vartojimo po gimdymo man viskas grįžo į tokias normas, kokios buvo iki gimdymo. Taip, iki šešių sveikam žmogui norma, bet 5.5. vistiek jau rodo padidėjimą, mano irgi toks įprastai, nes aš irgi čia tokiu linksmu tonu pasakiau tą endo, tai šiek tiek nuleido ant žemės.
Bet neigimas jau tokia žmogaus reakcija, yra, kuriems ir vėžį nustato ir neigia, nenori gydytis.
Beje, dėl spiritinių servetėlių ir video keturių metų, tam mes einam pas daktarus, kad jie duotų medžiagą ir info, kaip valdyti, prieš du metus man jau sakė nenaudoti tų servetėlių, bet dėl visa ko, šiandien pabandžiau, sumažina normą 0.1, tai, kažkas gali juo vadovautis ir taip vengt insulino
Dabar dėl badymosi, pvz aš siunčiu tik rytinius rodmenis kartą į mėn, konsultuoja telefonu, tiek iš manęs ir tėra prašoma, tik dėl savęs pasitikrinu dažniau, ar viskas normoje, nes su laiku gliukozė turėtų didėti. Tai, jei ne insulinas, tokio gd net neskaityčiau kažkokiu vargu.
Aš vėlyvame amžiuje sulaukiau pirmagimės, gimė nuostabi mergytė, kuria be proto džiaugiamės, o dabar tikiuosi išnešioti sveiką antrą stebuklą, dėl to padarysiu viską, susileisiu, ką reikės. O savimi užsiimsiu po gimdymo.