eglute99 parašė:
Sveiki,kur jus darot NK tyrimą?kaip jis užvardintas ?
Kauno klinikose pas Gasiuniene ten daug daryta, paskui B kartojo vis nes buvo žiauriai nukritęs prieš LIT, tiesą buvo dar ir gydymas prieš tai.
Manoma, kad apie 20 proc. nevaisingumo atvejų susiję su imuninės sistemos funkcionavimu. Skaityti
visą straipsnįeglute99 parašė:
Sveiki,kur jus darot NK tyrimą?kaip jis užvardintas ?
Kauno klinikose pas Gasiuniene ten daug daryta, paskui B kartojo vis nes buvo žiauriai nukritęs prieš LIT, tiesą buvo dar ir gydymas prieš tai.
Gitannaa parašė:
Gal kas gali trumpai apibūdinti kas yra LIT ir NK? Nes skaityti visos temas nesinori, trumpai permečiau ir nieko nesupratau vistiek.
Nesupykite, bet tokie pasakymai, kad nesinori skaityti temos tai užmuša..
Čia mažiausiai ką galima padaryti norint susilaukti vaiko. Jūs galvojate, kad siunčiame skaityti nereikšmingų pliurpalų?
Senoje temoje šnekėta ne tik apie NK (natūralius kilerius) ir LIT (limfocitų imuno terapiją), bet ir daug kitos naudingos informacijos.
Pisces parašė:
Nesupykite, bet tokie pasakymai, kad nesinori skaityti temos tai užmuša..Čia mažiausiai ką galima padaryti norint susilaukti vaiko. Jūs galvojate, kad siunčiam…
Tik pridursiu, kad apie LIT terapiją yra įkelta nuoroda 1 psl., tai tam net visos temos nereikia skaityti 🤷🏼♀️
Pisces parašė:
Nesupykite, bet tokie pasakymai, kad nesinori skaityti temos tai užmuša..Čia mažiausiai ką galima padaryti norint susilaukti vaiko. Jūs galvojate, kad siunčiam…
Dar tiesiog aš su tuo nesusidūriau, niekas nenustatė ar man kas negerai su imuniniu nevaisingumu, bet aš jau tiesiog viskuo pasidomiu į priekį, nes mažą ką, gal ir man ta tema bus aktuali, tad noriu jau žinoti trumpinius apie ką rašinėjates, visas temas bandau pasekti, bet perskaityti visas temas tikrai yra sunku, tuo labiau, kad domiuosi tik dėl visa ko nežinant kas laukia. O kai jau tikrai bus, tada tikrai skaitysiu, nes kai buvo aktualu su stimuliaciją, tai skaičiau ne vieną temą apie tai, bet ir iš dalies labai daug atima laiko, ypač dirbant ir dar turint papildomų darbų, tai kartais labai praverčia patarimai ir atsakymai merginų.
Pisces parašė:
Ir labai ačiū už trumpinių paaiškinimą 😊
Emaima parašė:
O kaip NK tyrimas tiksliai užvadintas gal jus darėte pamenate?internete man skirtingus meta nžn kokio reikia kad tikslus būtų.pas K norėčiau jau su šias tyrimais nuvykti.ačiū😉
Pisces parašė:
CD16+/56+
Ačiū🙂
eglute99 parašė:
O kaip NK tyrimas tiksliai užvadintas gal jus darėte pamenate?internete man skirtingus meta nžn kokio reikia kad tikslus būtų.pas K norėčiau jau su šias tyrimais nu…
Tik šių tyrimų bus per mažai
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai