Astinukas parašė:
As lankausi pas Konciute. Man patinka ji nestumo nepriziuri, jei to tikites
Ne,man tik reikia,kad paziuretu kiek laiko ir ar viskas gerai
bet jei vien tik uz vizita ir ten patikrinima apie 200lt moket,tai daug
Astinukas parašė:
As lankausi pas Konciute. Man patinka ji nestumo nepriziuri, jei to tikites
Ne,man tik reikia,kad paziuretu kiek laiko ir ar viskas gerai
bet jei vien tik uz vizita ir ten patikrinima apie 200lt moket,tai daug
viliux parašė:
Ne,man tik reikia,kad paziuretu kiek laiko ir ar viskas geraibet jei vien tik uz vizita ir ten patikrinima apie 200lt moket,tai daug
![]()
As kazkada i nefrida ejau patikrinimui, su echoskopija irgi panasiai mokejau. Bet cia seniai
ginttare parašė:
Mamukai, kur ir kas gerai daro masaza ir manksta (su siuntimu), o gal i namus masaziste kas gera rekomenduosit? Aciu![]()
As issikvieciu gera masaziste i namus. Jei dar domina , rasykit asmeniskai. Man paciai ja rekomendavo vaiku ligonines vyr gyd
viliux parašė:
Ne,man tik reikia,kad paziuretu kiek laiko ir ar viskas geraibet jei vien tik uz vizita ir ten patikrinima apie 200lt moket,tai daug
![]()
Tai poliklinikoj kur seimos daktaras yra ginekologu, kurie nemokamai patikrins ir pasakys ar nescia ar viskas gerai, poto galit keisti jei nepatiks ginekologe
SimonaIN parašė:
Mamytės,kurių mažiukai turi atopinį dermatitą,gal kuriai reikia Elidel kremo? Pirkau jį debreceno vaistinėje kurioje gaminami vaistai, todel pirkau ne visą pakuotę …
Kokia kaina?
cackyte parašė:
Kokia kaina?
Pirkau uz 8,15€ bet atiduosiu žinoma pigiau.
SimonaIN parašė:
Pirkau uz 8,15€ bet atiduosiu žinoma pigiau.
Jūs be recepto pirkote? Jei neišrašys alergologas šio tepalo, tada pirksiu iš Jūsų..
jolret parašė:
Tai poliklinikoj kur seimos daktaras yra ginekologu, kurie nemokamai patikrins ir pasakys ar nescia ar viskas gerai, poto galit keisti jei nepatiks ginekologe
Matot as ne vietine mano daktare yra rajone,mane ir priziurejo nestumo metu,tik pas gine duodavo siuntima
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai