Anzelikangell parašė:
Pavasari bus metai papuliams, bandysim daryt baby ?
Nuostabu!
Anzelikangell parašė:
Pavasari bus metai papuliams, bandysim daryt baby ?
Nuostabu!
Antradieni turiu suplanuoja operacija pas Jankuna. Esu 174, 62kg. Siulo 380ml.
Labai idomiai vyksta, nera jokio mokescio pries operacija. Tyrimus padarys operacijos ryta.
Reikia patarimo. Ka veztis i liginine?
Vaziuoju viena ir planuoju gristi i Vilniu traukiniu (jei nesijausiu gerai - nakvosiu pas draige Klaipedoje). Skaiciau kad mergaites jau taip dare..
Labas vakaras,
Pasisakysiu ir aš ?
Esu penkta diena po krutu didinimo operacijos implantais. Klinikoje praleidau dvi paras, nes per viena drena pakraujavo siek tiek daugiau, tad paliko del visa ko antrai parai, kad viskas tvarkingai issivalytu. Ligonineje jauciausi pakankamai gerai. Gal del vaistu ir del nuolatinio gulejimo. Bet grizus namo prasidejo smagumai.. ? Krutine eme tinti - ypatingai viena krutis tinsta ir net randas po ja atrodo skaudesnis. Vakarais dedu saltus kompresus. Manau, kad viskas del to, kad turiu du mazus vaikucius ir negaliu tiesiog guleti. Kazkaip ir psichologiskai labai sunku po operacijos. Net ir asara nubraukiu, galvojau bus paprasciau susitvarkyti.
Papasakokite apie savo pooperacini laikotarpi ?Kaip greit pradejote gyventi normaliai - turiu omenyje apsitvarkyti buityje, rupintis vaikais, vairuoti ir pan.
olgadar parašė:
Antradieni turiu suplanuoja operacija pas Jankuna. Esu 174, 62kg. Siulo 380ml.
Labai idomiai vyksta, nera jokio mokescio pries operacija. Tyrimus padarys operaci…
Na veztis patariu tik butiniausius daiktus, nes jeigu planuojate grizti viena, tai jusu daiktu krepsys neturetu daug sverti ?
Manau pizama, chalata, ranksluosti ir tapkes jums duos. Maitinimas taip pat priklausys. As veziausi tik apatinius, kojinytes ir higienos priemones. Dar knyga. Viskas ? Su drabuziais galima ir tais paciais grizti ?
Viktorija-vika parašė:
Na veztis patariu tik butiniausius daiktus, nes jeigu planuojate grizti viena, tai jusu daiktu krepsys neturetu daug sverti ?
Neduos ten nieks tapkiu pas Jankuna, savo viska reik turet tiek chalata, tiek pizama ir tapkes...
Viktorija-vika parašė:
Labas vakaras,
Sveikinu su pasiryžimu
pati esu savaitė ir 3 dienos po opracijos. Bet jau grįžtu į ritmą. Į darbą einu turiu du vaikus bet su vyro pagalba susitvarkau. Man sunkios buvo pirmos dienos nes drenus išėmė tik 5 paroj... bet jie tiek kad estetiškai trukdė.
Greit jau atsigausi
Sniegexx parašė:
Neduos ten nieks tapkiu pas Jankuna, savo viska reik turet tiek chalata, tiek pizama ir tapkes...
Kaip keistai... juk moki už viską tai priklausytų tokie dalykai
vaida1 parašė:
Kaip keistai... juk moki už viską tai priklausytų tokie dalykai
Jankunas operuoja valstybineje ligonineje. Privaciose duoda viska. Tarkim i grozio chirurgija reikia tik pinigines ir telefono su pakroveju ? ai ir apatiniu aisku.
Anzelikangell parašė:
Jankunas operuoja valstybineje ligonineje. Privaciose duoda viska. Tarkim i grozio chirurgija reikia tik pinigines ir telefono su pakroveju ? ai ir apatiniu aisku.……
5 dienos iki Grozio Chirurgijos, praskaidrinot nuotaika
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai