sora123 parašė:
O kuo tepi, kai odelė jau verkiant prašosi kažko? Pas mano merginą už ausyčių šlapiuoja...
odelę drėkinkite kasdien, jei sausėja - ir po kelis kartus, jei reikia. Ne tik tada, kai jau verkiant prašosi
sora123 parašė:
O kuo tepi, kai odelė jau verkiant prašosi kažko? Pas mano merginą už ausyčių šlapiuoja...
odelę drėkinkite kasdien, jei sausėja - ir po kelis kartus, jei reikia. Ne tik tada, kai jau verkiant prašosi
O kas
flavuss parašė:
odelę drėkinkite kasdien, jei sausėja - ir po kelis kartus, jei reikia. Ne tik tada, kai jau verkiant prašosi![]()
O kas intensyviausiai drėkina odą? Hidrolatai?
Šaltakojė parašė:
Vanduo oda dziovina, todel praustis kasdie turint sausa/ atopine oda tikrai nederetu, priesingai- praustis tokiu atveju reiketu kuo reciau, o visi naftos produktai …
Tiesiog kategoriškai negaliu sutikti su teiginiu, kad vanduo džiovina. Kuo dažniau maudom dukrą, tuo jos odelė būna gražesnė. Ir taip buvo visada. Svarbu greitai ištepti po maudynių. O paskutinius mėnesius maudom negyvosios jūros druskoj, tai efektas nerealus, oda švelni, minkšta, nuima niežulį. O toj druskoj maudom beveik kiekvieną dieną po 15-20 min. Dažniausiai net neperplaunam švariu vandeniu...Ir nereikia per galvą verstis bei skubėt, kad išteptum emolientais, nes, na, labai pamaitina odelę ta druska. Bet gal, kaip ir visa kita AD pasaulyje, vanduo yra individualu....
24karatai parašė:
Man atradimas buvo levandu hidroliatas pazeistai odelei. Paraudimai sumazedavo, odele atsigaudavo.
O dukrai po levandų šimtą kartų viskas pablogėdavo, net nororiu prisiminti tų bandymų....
Kristutis parašė:
Tiesiog kategoriškai negaliu sutikti su teiginiu, kad vanduo džiovina. Kuo dažniau maudom dukrą, tuo jos odelė būna gražesnė. Ir taip buvo visada. Svarbu greitai i…
O kaip puiku del maudyniu negyvosios juros druskoj. Bandysiu ir as, ypac po teiginio apie nuimama niezuli! Gal galetumete ivardinti kokioje konkreciai druskoje maudote ir kur pirkote?
sora123 parašė:
O kas
Intensyviausiai drekina tai kas tinka butent jusu vaikui. As esu uz naturaluma, bet visi naturalus tepalai:kokosu, taukmedzio ir pan vaikui nedave jokio efekto, bet pvz puikiausiai tiko Essex kremas. Bandziau Bioderma atopiskai odai, tai vaikas po vieno patepimo pradejo kasytis, ko niekada nebuvo iki tol, turejau greitai nuplauti viska.
Todel tik atrankos keliu, idealu butu gauti mazus kiekius emolentu ir taip bandyti.
Nesant priezasciu odos neberia, ji neslapiuoja. O jokie hormoniniai tepalai, Elidel dabar taip megstamas priezasties nesalina... reikia ieskoti priezasties kas issaukia tokias bukles.
Kiek pamenu maitinate pm ir vaikas atpylinejo, reiketu keisti pm i alergiskiems skirta ir stebeti ar situacija gereja.
Levanda veikia raminanciai, antibakteriskai. Bet cia ir arba tiks arba ne.
Kristutis parašė:
O dukrai po levandų šimtą kartų viskas pablogėdavo, net nororiu prisiminti tų bandymų....
Tai taip, viskas yra labai individualu. Kas vienam tinka, kitam gali netikti. AD pasaulyje nera vienodu taisykliu, kurios galiotu visiems.
Akba parašė:
O kaip puiku del maudyniu negyvosios juros druskoj. Bandysiu ir as, ypac po teiginio apie nuimama niezuli! Gal galetumete ivardinti kokioje konkreciai druskoje maud…
Mes perkam tokią www.vaistine.lt/Druska_Negyvosios_juros_naturali_kristaline_920g/CatalogStoreDetail.aspx?ID=342512 Tik kažkaip įdomiai, vieną kartą nusipirkus ji būna tokia sūroka, o kitą kartą tokia labiau kaip borjomi mineralinis. Kai būna sūroka, tada perplaunam, kai kaip borjomi - tada ištraukiu iš vonios ir einam procedūrų be jokių perplovimų. Mum tos bankės užtenka 5 kartams. Tiesa, maudom kūdikių vonelėj, kad mažiau vandens reiktų, nes jei į ta mūsų vonią pripilt, tai tik keliems kartams bonkutės užtektų. Bet tų druskų yra ir kitur, manau, kad irgi geros būtų. Mes čia šiaip pirmą pasitaikusią nusipirkom ir tiko
Tiesa, nesenai pastebėjau, kad skiriasi barkodai sūrios ir nesūrios, tai kai kitą kartą eisiu į vaistinę, paklausiu kur čia reikalas
Tikiuosi, kad padės
Aš maitinu pati. Ko gero reikia atsisakyti visų pieno produktų pradžiai ir tų kelių gabalėlių šokolado, kuriuos kartais suvalgau... ar nuo ko pradėti?
O plaukai kaip man slenka..... saujom graibau iš vonios. Ką jus darot, kad neslinktų? Ir man pačiai galva išsausėjo, vienos pleiskanos...
Kristutis parašė:
Tiesiog kategoriškai negaliu sutikti su teiginiu, kad vanduo džiovina. Kuo dažniau maudom dukrą, tuo jos odelė būna gražesnė. Ir taip buvo visada. Svarbu greitai i…
Nesu gydytojas, todel bandau paaiskinti "ukiskai"- odos pavirsiuje yra naturalus riebalai, kurie oda apsaugo nuo issausejimo ir kartu drekina ja is isores. Prausiantis vanduo oda sudrekina, taciau tuo paciu nuplauna tuos naturalius odos drekiklius ir todel tas vanduo is odeles greitai isgaruoja- oda tiesiog sauseja. Kuo daznesnis kontaktas su vandeniu, tuo dazniau sie naturalus drekikliai yra nuplaunami, dar blogiau yra, kai naudojami ir muilai. Todel po maudyniu dar dregna oda reikia kuo greiciau istepti aliejais/ drekikliais (as - uz naturalius aliejus) kurie pakeicia nuplautus naturalius odos riebalus ir neleidzia vandeniui is odos isgaruoti. Jus po maudyniu tepates drekikliais, kurie pakeicia tuos riebalus, kuriuos nuplaunate.
Todel, jei kalbeti teisingai, tai vanduo nuplauna apsauginius naturalius odos riebalus, ko pasekoje oda sauseja, tad mano supratimu- vanduo oda dziovina.
sora123 parašė:
Aš maitinu pati. Ko gero reikia atsisakyti visų pieno produktų pradžiai ir tų kelių gabalėlių šokolado, kuriuos kartais suvalgau... ar nuo ko pradėti?
Plaukai gali slinkti del hormoniniu pokyciu, kurie vyksta po gimdymo- nestumo metu dazniausiai plaukai atsigauna ir ju isslenka labai mazai, taciau po gimdymo viskas grizta i savas vezias ir plauku paprastai isslenka daugiau. Ilgainiui slinkimas turetu sumazeti.
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai