SunMoon parašė:
Siandien 22sav 🙏
Na labai smagu kad jau tiek pasieket, nes jau nuo sendien yra tikimybė išgyventi. ☺️
SunMoon parašė:
Siandien 22sav 🙏
Na labai smagu kad jau tiek pasieket, nes jau nuo sendien yra tikimybė išgyventi. ☺️
nusivylusi parašė:
Dar nera. Plauciukus brandins, nuo 23sav
SunMoon parašė:
Tikekime kad viskas bus gerai 🙏❤️
Snieguolė parašė:
Laba diena,nezinau kodel bet vakar buvo tokia sunki diena.
Oi kaip as jus suprantu,praejo 2 metai o atrodo kad as dar su kauke vaikstau. Uzjauciu jus labai...būkit stipri...
SunMoon parašė:
Nuo 22 savaičių yra tikimybė išgyventi į gelbėja daktarai jau. O man sakė kad nuo 22 gali brandinti plaučių jus.
nusivylusi parašė:
Nuo 22 savaičių yra tikimybė išgyventi į gelbėja daktarai jau. O man sakė kad nuo 22 gali brandinti plaučių jus.
Jie sako, kad tikimybe yra, bet realybe kitokia. Jei veikla prasides, privales gelbet-nuo 22sav gelbeja.
Plauciuku brandinimas, 2sav veikia. Jei vaikutis negimsta, reikoa doze kartoti, o ji nera sveika vaiko smegenims
SunMoon parašė:
Jie sako, kad tikimybe yra, bet realybe kitokia. Jei veikla prasides, privales gelbet-nuo 22sav gelbeja
bet tai paemus kiekvienoj saly kitaip. UK man negelbejo. Galima sakyt nuzude mano vaikeli mano isciose savo laukimu kol prasides gimdymas antra kart, nes vien syk nubego vieni vandenys, o ju dar like buvo, vaikelis gyvas buvo bet jie liepe laukt....
Deima1989 parašė:
Oi kaip as jus suprantu,praejo 2 metai o atrodo kad as dar su kauke vaikstau. Uzjauciu jus labai...būkit stipri...
Dekoju
SunMoon parašė:
Jie sako, kad tikimybe yra, bet realybe kitokia. Jei veikla prasides, privales gelbet-nuo 22sav gelbeja.
As kalbejau su neonatologais situo klausimu, sake vaistas tikrai nepavojingas. Ir ji reikia kas 2 sav leisti, kad isgyvenamumas ir plauciu bukle būtų geresne. Nes dabar kiekviena diena aukso vertes. Kuo jus didesni busit tuo dideja tikimybe gersnei baigciai...
I namus jau jusu greiciausiai niekas neisleis iki gimdymo. Reikia labai tiketis, kad viskas bus gerai....
Amandax parašė:
As kalbejau su neonatologais situo klausimu, sake vaistas tikrai nepavojingas. Ir ji reikia kas 2 sav leisti, kad isgyvenamumas ir plauciu bukle būtų geresne. Nes …
O man sake, ten smugine hormono doze, kuri nelb gerai vaikuciui.
Ir max 2k suleisti gali. Kiek gydytojui, tiek nuomoniu
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai