SunMoon parašė:
LT, nuo 22sav privaloma laidoti, pagal protokola.
Čia man atrodo irgi nuo 22 sav. Nes mums gydytoja sakė, kad jeigu spėjam iki 22 bus paprasčiau viskas
SunMoon parašė:
LT, nuo 22sav privaloma laidoti, pagal protokola.
Čia man atrodo irgi nuo 22 sav. Nes mums gydytoja sakė, kad jeigu spėjam iki 22 bus paprasčiau viskas
sniege123 parašė:
nuo 22 savaites
sniege123 parašė:
Sveikos.. niekada nemaniau, kad teks rašyti į šią grupę. Liūdna, skaudu.. pusė nėštumo. O sako pavojingas laikas iki 12 sav. Deja..
Labas. Dukryte gimdziau 40+3. Pagimdzius paklause ar noresiu pamatyt. pirma mintis buvo, kad ne, per daug skaudu. Bet greit persigalvojau. Ir tai buvo toks momentas, kurio niekada nepamirsiu, labai jautru. Dukryte buvo pati tobuliausia. Labai gailiuosi, kad palaikem tik kokias 15min. Buvom shoke, nezinojom kaip elgtis, kas normalu, kas galima.
Dukryte buvo suvystyta, su kepuryte, tad matem tik veiduka. Gaila, kad neistraukiau is vystyklu, nepaemiau tos gleznos rankutes.
Puse nestumo dar vaikelis labai maziukas, tad cia tik jus pati galite nuspresti kaip jums norisi, kokios emocijas kyla kai galvojate apie vaikelio laikyma.
sniege123 parašė:
O kiek jums laiko?
sniege123 parašė:
Sveikos.. niekada nemaniau, kad teks rašyti į šią grupę. Liūdna, skaudu.. pusė nėštumo. O sako pavojingas laikas iki 12 sav. Deja..
Labai apgaileatauju
mano irgi pusė nėštuno buvo - lygiai 20 savaičių. Mano atveju apie pamatymą ir palaikymą kalbos nevuvo, nes jau gerą savaitę su virš negyvas buvo ir audiniai jau vysti buvo pradėję. Dėl laidojimo iki 22 savaitės paprastai nesiūlo, bet tokia galimybė yra. Aš atsisakiau ir šiandien ( praejus beveik metams) labai džiaugiuosi šiuo savo sprendimu.
Stiprybės Jums!
Minimyy parašė:
Aisku as gimdziau ne LT, bet cia sake jei pagimdysiu iki 22 savaiciu tai tada kremuoja visus bendrai, neatiduoda paciam susikremuoti. o gal kuri is jusu daretes kun…
Taip. Histologinį tyrimą darė. Man rodos lt visiems daro nuo kažkelintos savaitės. Tai pat tyrė ne tik vaisių, bet ir placentą. Mano atveju, šie tyrimai užvedė ant kelio ir nurodė, kryptį kur toliau ieškoti atsakymų.
Laumme parašė:
Taip. Histologinį tyrimą darė. Man rodos lt visiems daro nuo kažkelintos savaitės. Tai pat tyrė ne tik vaisių, bet ir placentą. Mano atveju, šie tyrimai užvedė ant …
Kas, buvo jusu atveju?
SunMoon parašė:
Kas, buvo jusu atveju?
Pamatė placentoj, kad galimai buvo trombas ( kažkaip moksliškiau pavadinta ten buvo, bet esmė tokia). Tuo remiantis iš karto ginė siuntė pas hematologus, kur man patvirtino afs. Sakė, kad šiaip, kadangi turiu jau 2 vaikus, tai net nebūtų pagalvojusi, kad čia bėda gali būti, tačiau būtent tas histologinis sukėlė įtarimų.
Laumme parašė:
Pamatė placentoj, kad galimai buvo trombas ( kažkaip moksliškiau pavadinta ten buvo, bet esmė tokia). Tuo remiantis iš karto ginė siuntė pas hematologus, kur man pa…
Svarbu, kad priezasti suradote. Nors kaina to nepaprastai didele.
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai