picco parašė:
O gal kuri jusu darotes stimuliacijas del endometriozes/adenomiozes? Ar pagrinde visos PKS’ines?![]()
Aš del endometriozes. Man III stadija
picco parašė:
O gal kuri jusu darotes stimuliacijas del endometriozes/adenomiozes? Ar pagrinde visos PKS’ines?![]()
Aš del endometriozes. Man III stadija
picco parašė:
Aš darausi dėl endometriozės
picco parašė:
O! Man irgi trečia stadija, ryt pradėsiu trečią stimuliacijos ciklą. Natūraliai bandom beveik metus, bet kolkas jokio kibimo. Gal kuriai jūsų buvo kibę stimuliacijų…
Man pirmas vaikiukas kibo stimuliuojant is 3 ciklo pavyko, deja palaidojau sūnų kai jam buvo menesiukas. Dabar bandom antra... nuo rugsejo stimuliuojam ir nieko
Chemike93 parašė:
Sakykit, o kokie dar PKS pozymiai jus kankina? Ir kiek jums dingsta mm? Man taip pat anovuliacija ir PKS... tai mm dingdavo ir pusei metu ir 8 men.
Visiškai nėra natūralių mm. Ovuliacija nevyksta - kiaušidės miega 😳🤦🏽♀️ Buvo vieną kartą 14metų ir viskas 🤦🏽♀️
Novasta parašė:
Visiškai nėra natūralių mm. Ovuliacija nevyksta - kiaušidės miega 😳🤦🏽♀️ Buvo vieną kartą 14metų ir viskas 🤦🏽♀️
Oho 🤤
Chemike93 parašė:
Oho 🤤
Čia kaip adata šieno kupetoje 😳
kotusiukas parašė:
Man pirmas vaikiukas kibo stimuliuojant is 3 ciklo pavyko, deja palaidojau sūnų kai jam buvo menesiukas. Dabar bandom antra... nuo rugsejo stimuliuojam ir nieko
Labai nuosirdziai uzjauciu, ne nesuvokiu, koki skausma ir liudesi isgyvenot. Bet galva aukstyn, optimizmo turejo ipusti mintis, kad GALIT pastoti, tad tik pirmyn! 🎈
Vytaute123 parašė:
Saunu kad sutapo leidimosi diena, galesime kartu laukti atsakymo 🤗
Kaip jūs ? Kaip jaučiatės ? Nebe daug liko laukti, vos kelios dienos 🙂 kada darysitės NT ?
Sveikos! Vakar buvau apziuroje pas gydytoja, po letrozeles uzaugo 3 folikulai - 18,16 ir 15,5. Siandien ryte suleidau Ovitrelle, o poryt jau pradesiu vartot utrogestana. Kaip manot, ar folikulai spes uzaugti iki tinkamo dydzio? Gydytojas sake, kad greiciausiai ovuliuos du didziausieji, bet lyg jie ovuliuoja 26mm? Apsvieskit, kas zinot, esu kiek sutrikus
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai