Šarlotė@ parašė:
Tai jo, bet kadangi jau seki kaip nyksta, tai gali uzmatyt kaip pradeda ryškėti jau tikrasis vaiduoklis 🙂
Taip, tai delto ir galvoju apie Penktadieni, bus 10 dpo
Šarlotė@ parašė:
Tai jo, bet kadangi jau seki kaip nyksta, tai gali uzmatyt kaip pradeda ryškėti jau tikrasis vaiduoklis 🙂
Taip, tai delto ir galvoju apie Penktadieni, bus 10 dpo
Mypa parašė:
Taip, tai delto ir galvoju apie Penktadieni, bus 10 dpo![]()
Pala, o pas jus pilnai stimuliuotas ciklas?
Šarlotė@ parašė:
Pala, o pas jus pilnai stimuliuotas ciklas?
Ne, tik su Ovitrelle. Foliai uzaugo patys, gydytoja nusistebejo, kad du vienoj kiausidej, nes dazniau taip buna tik su stimuliantais 🤷🏻♀️
Mypa parašė:
Ne, tik su Ovitrelle. Foliai uzaugo patys, gydytoja nusistebejo, kad du vienoj kiausidej, nes dazniau taip buna tik su stimuliantais 🤷🏻♀️
O kaip faina 😍 tikimybe išauga ženkliai 🙏🙏🙏
Šarlotė@ parašė:
O kaip faina 😍 tikimybe išauga ženkliai 🙏🙏🙏
Jei nepades, kita menesi pradesim pilnai stimuliuot
Gal ir naivu tiketis is pirmo karto, bet as ziauriai daug vilciu dedu i si cikla 🙏 tiesiog turi pasisekt pagaliau ir taskas . Taip susideliojo, kad suzinosiu priespat sunaus gimtadieni ☺️
Mypa parašė:
Jei nepades, kita menesi pradesim pilnai stimuliuotGal ir naivu tiketis is pirmo karto, bet as ziauriai daug vilciu dedu i si cikla 🙏 tiesiog turi pasisekt pag…
Man panasus planai - si tik ovitrele, i kita -pilna stimuliacija. Si cikla mano numatomos mm gruodžio 24 😃 tai bus ašaros. Arba džiaugsmo arba liūdesio 😂
Šarlotė@ parašė:
Man panasus planai - si tik ovitrele, i kita -pilna stimuliacija. Si cikla mano numatomos mm gruodžio 24 😃 tai bus ašaros. Arba džiaugsmo arba liūdesio 😂
Irgi neblogas sutapimas, linkiu, kad butu pirmas variantas 🙏☺️
Mypa parašė:
Irgi neblogas sutapimas, linkiu, kad butu pirmas variantas 🙏☺️
Mums abiems to ❤️🙏🥰
Šarlotė@ parašė:
Ar neplanuojate sekti kada pasišalina ovitrele? Man įdomiausias sis klausimas
Planuoju sekti, bet pasibaige testukai, paziurejau, kad tik ketvirtadieni ateis, bet pagal visu komentarus dar turetu rodyt ovitrelle tada, bus tik savaite praejusi
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai