lika78 parašė:
Aš tai einu į kliniką leistis pas seseles,nes per kelia man tik pereit, vyras atsisakė padėt, o pati nemoku ir bijau😀😀😀 aš tai apsirgau..guliu lovoj šian visą dieną…
O ka jus leidziates?
lika78 parašė:
Aš tai einu į kliniką leistis pas seseles,nes per kelia man tik pereit, vyras atsisakė padėt, o pati nemoku ir bijau😀😀😀 aš tai apsirgau..guliu lovoj šian visą dieną…
O ka jus leidziates?
Mrs. Sunny parašė:
O ka jus leidziates?
Dabar nieko, leidaus pavasari ubihinon compositum imunitėtui, gal dar reiks😉
bonum parašė:
Kaip mergaitės laikotės? Kas naujo?Lyja..
![]()
Aš tai prisipirkau vitaminų: omega3+D3+E, Q10 ir magnis+B6, pradėjau gerti (tik nežinau kaip ten geriau,…
As labai stresavau pirma karta kai turejau susileisti...perskaičiau info lapeli skersai išilgai, peržiūrėjau YouTube visus įrašus na ir susileidau. Nebuvo taip baisu kaip atrodo, svarbu pamėginti ;)
Attendre parašė:
O dabar kartoti trečiadienį? Tikiuosi ne vienas ir bus![]()
![]()
![]()
kaip fqinai
Attendre parašė:
Žinoma bandžiau apie 10 metų kažkur. Aš net bijau džiaugtis, nors draugė sako pasimėgauk ta žinia![]()
Jūsų drauge teisi, patirkite džiaugsmą, atskleiskite džiaugsmą taip organizmas pats supras ramybę ir pasitikėjimą
SunMoon parašė:
Aisku, galbut, man dabar lengva patarti, kai dar nesu nescia, bet reikia dziaugtis, ir tiketi savo leliuku, jis pasirinko jus savo mamyte, ir dekoja, uz tai, jog ji…
100 proc sutinku
bonum parašė:
Kaip mergaitės laikotės? Kas naujo?Lyja..
![]()
Aš tai prisipirkau vitaminų: omega3+D3+E, Q10 ir magnis+B6, pradėjau gerti (tik nežinau kaip ten geriau,…
Viskas vardan leliuko, galvokit apie tai, tikrai tau pačiai pavyks, aš savim labiau pasitikėjau nei vyro suleidimo
lika78 parašė:
Linkiu kuo greičiau pasveikti
Fauna-TVTB parašė:
Linkiu kuo greičiau pasveikti![]()
Ačiūkas😘
lika78 parašė:
Ačiūkas😘
Sveikite
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai