indra956 parašė:
Operacija buvo spalio 1 apzejo Spalio 10d sake viskas ok ir po dveju savaiciu nusiimti. Ir po apžiūros isskridau I UK nes ten gyvenu. Tai biski kaupiasi vandenys t…
Galima nutraukti, arba galima laukti kol issivaikscios
indra956 parašė:
Operacija buvo spalio 1 apzejo Spalio 10d sake viskas ok ir po dveju savaiciu nusiimti. Ir po apžiūros isskridau I UK nes ten gyvenu. Tai biski kaupiasi vandenys t…
Galima nutraukti, arba galima laukti kol issivaikscios
Vel_mama parašė:
Galima nutraukti, arba galima laukti kol issivaikscios![]()
Ar nieko blogo nera kad dar 3sav busiu su tais skysciais? Ar skristi I LT pas gyditoji ir nusitraukti? O po 3sav atskrenda is LT chirugas
indra956 parašė:
Ar nieko blogo nera kad dar 3sav busiu su tais skysciais? Ar skristi I LT pas gyditoji ir nusitraukti? O po 3sav atskrenda is LT chirugas
As buvau, man sake nieko tokio
Vel_mama parašė:
As buvau, man sake nieko tokio![]()
Tai jus nesitraukete? Jums issivaiksciojo?
indra956 parašė:
Tai jus nesitraukete? Jums issivaiksciojo?
Ne pas mane net pilvas bangavo pajudinus 😀. Pas gyd buvau pasirodziau, atnese adata.. sakau nera kito budo? Sako yra, palaukite kol issivaikscios. Nebent pas jus labai labai daug ju
Vel_mama parašė:
Ne pas mane net pilvas bangavo pajudinus 😀. Pas gyd buvau pasirodziau, atnese adata.. sakau nera kito budo? Sako yra, palaukite kol issivaikscios. Nebent pas jus la…
Ne dar ne daug,tik palietus jauciaisi kad yra,o ryte kai atsikeliu tai maziau buna. O iki kiek laiko tino pilvas? Nes atsikelus buna toks atsikeides o po pietu tinsta ir sunkiau vaikscioti. Rytoij bus 3sav kai esu po operacijos
indra956 parašė:
Ne dar ne daug,tik palietus jauciaisi kad yra,o ryte kai atsikeliu tai maziau buna. O iki kiek laiko tino pilvas? Nes atsikelus buna toks atsikeides o po pietu tin…
Oj 3sav nera daug dar :). Man 2menesius sunku buvo, paskui jau gerejo dienom
. O skysciai... hm gal iki pusantro, bijau pameluoti :). Operavausi pries 6m .
Vel_mama parašė:
Oj 3sav nera daug dar :). Man 2menesius sunku buvo, paskui jau gerejo dienom. O skysciai... hm gal iki pusantro, bijau pameluoti :). Operavausi pries 6m .
Tai jus nesitraukete skyscius ir jie jums issivaiksciojo kazkur po pusantro menesio? Tikiu kad viska sunku atsiminti kai tiek metų praejo
Vel_mama parašė:
Oj 3sav nera daug dar :). Man 2menesius sunku buvo, paskui jau gerejo dienom. O skysciai... hm gal iki pusantro, bijau pameluoti :). Operavausi pries 6m .
Tai jus nesitraukete skyscius ir jie jums issivaiksciojo kazkur po pusantro menesio? Tikiu kad viska sunku atsiminti kai tiek metų praejo
indra956 parašė:
Kadangi as adatu bijau, tai man issivaiksciojo.
nors tiesa pasakius bijojau kad neissivaikscios
.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai