xaciux parašė:
sveikos prisijunksiu ir as prie jusu,gruodzio men pastojau bet nesekmingai vasario 13persileidautaigi kad labai neliudeciau pradesim vel kibt i darba
![]()
Sveika prisijungus
tikesimes visosms sis ciklas bus sekmingesnis
xaciux parašė:
sveikos prisijunksiu ir as prie jusu,gruodzio men pastojau bet nesekmingai vasario 13persileidautaigi kad labai neliudeciau pradesim vel kibt i darba
![]()
Sveika prisijungus
tikesimes visosms sis ciklas bus sekmingesnis
oplia parašė:
O neklausiai, kodel tik viena diena pas tave buvo mmm... Pas mane dabar tas pats, todel man labai smalsu![]()
kad pas giniu tik ketvirtadieni,tada ir bus viskas aiskiau..
papuosaliuke parašė:
kad pas giniu tik ketvirtadieni,tada ir bus viskas aiskiau..![]()
Ir man jauciu reiks eiti. Gyvenime tokiu bajeriu nebuvo
xaciux parašė:
![]()
sveikute. malonu kad prisijungei
ir man gresia tas pats,jei pastosiu tai persileisiu.busiu cia vienintele pasilikusi planiuke,nujauciu
papuosaliuke parašė:
sveikute. malonu kad prisijungeiir man gresia tas pats,jei pastosiu tai persileisiu.busiu cia vienintele pasilikusi planiuke,nujauciu
![]()
Kodel taip kalbi? Jei taip nusiteikusi, tai tikrai nieko nepavyks...
oplia parašė:
Kodel taip kalbi? Jei taip nusiteikusi, tai tikrai nieko nepavyks...
tai kad gydytojai gasdina persileidimais anksciau laiko kol dar net nepastojau..tai slegia tokie zodziai..
papuosaliuke parašė:
sveikute. malonu kad prisijungeiir man gresia tas pats,jei pastosiu tai persileisiu.busiu cia vienintele pasilikusi planiuke,nujauciu
![]()
kodel taip nusiteikus iskart
papuosaliuke parašė:
tai kad gydytojai gasdina persileidimais anksciau laiko kol dar net nepastojau..tai slegia tokie zodziai..![]()
nu jeigu gazdina tai gal kas nors yra?tai pirma reiktu beda del ko jie taip mano kad iskart persileisi?as jau 2persileidimus turejau tai niekam nelinkeciau
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai