s890507s parašė:
As tai turiu dar 4 bet sakiau kas antra diena testuosiuosi jei nervai islaikys 😅😅😅
Aš tai nekantri, šalia dar kai vaistinė 😅
s890507s parašė:
As tai turiu dar 4 bet sakiau kas antra diena testuosiuosi jei nervai islaikys 😅😅😅
Aš tai nekantri, šalia dar kai vaistinė 😅
Panelejoo parašė:
Kol mm nėra dar yra vilties❤️ man mm ir turėjo būti 14, 15 dieną bet vis nėra. Jaučiuosi tokia siunki. Jei nepasirodys tai ryt ryte atsikėlusi darysiu vėl NT dar tu…
As dar du turiu, tai dar ryt pabandysiu viena jei mm neateis😃
s890507s parašė:
Ačiuas jei istversiu palauksiu iki antaradienio nes nusipirkau tik 5 testus 😅 nors sakiau kad be mm dienos nieko nepirksiu neiskenciau
Sveikinu! Pl o Jums dar ir operacija dare po persileidimo ar ne?
kjustina659 parašė:
As dar du turiu, tai dar ryt pabandysiu viena jei mm neateis😃
Aš irgi viena turiu. 😅
Klara parašė:
Sveikinu! Pl o Jums dar ir operacija dare po persileidimo ar ne?![]()
Ačiu. Aha man pašalino cistas. Tai duok dieve jei tikrai kimba kad tik tvirtai ir visam iki neštumo galo 🙃
Sveikos merginos, išgyvenu keistą etapą...Vaikelio labai norėjome pirmas pabandymo ciklas buvo nesėkmingas, nes įvyko tas labai ankstyvas persileidimas, dar kitaip vadinamas biocheminis nėštumas, mm atėjo laiku kaip ir turėjo ateit. 2 ciklas prasidejo ivyko ovuliacija pavyko pastoti vėl, šį kart rodos viskas sėkmingai, dariaus kaip išprotėjus hcg, prg . Panikavau čia forume, kad prg vis pakrenta, nors rezultate vis tiek virš 50. Suskaudus po šonkauliais lekiau i primamaji bijojau baisiai , kad nebutu kas negerai. Ir rezultatas štai... savijauta pasidarė prasta, silpnumas, pykinimas žodžiu visi tie nesciuju bajeriai ... Merginos nezinau, kas man pasidare, bet neštumas manęs nebedžiugina, pradedu galvot jog dar ne laikas buvo, nemoku apsakyt kaip dabar jauciuos. Prašau nesmerkit, tikiuos , kad greit šitas emocinis nuosmukis praeis
Kauniete33 parašė:
Sveikos merginos, išgyvenu keistą etapą...Vaikelio labai norėjome pirmas pabandymo ciklas buvo nesėkmingas, nes įvyko tas labai ankstyvas persileidimas, dar kitaip …
O kada pas ginekologę užsiregistravot?
Man pati pradžia ir siaubinga buvo, net nežinojau,kad laukiuosi, tai ir priėmime buvau,nesupratau kas darosi, po šokauliais siaubingas skausmas, pykina, nuovargis. Tai pykinimas ir po šiai dienai išlikęs, nors jau kaip ir 9 savaitė. Bet emociškai lengviau. Pradžioje ir man buvo visokių minčių. Tiesiog žemė iš po kojų slydo atrodo. Labai Jus suprantu.
jadoren parašė:
O kada pas ginekologę užsiregistravot?
Man pati pradžia ir siaubinga buvo, net nežinojau,kad laukiuosi, tai ir priėmime b…
Uzsiregistravau kai 8 savaites bus, kai buvau primamajam tai dare echoskopa, matė jau gemaline puslyte. Bet nezinau nemoku apsakyt nebejauciu as to dziaugsmo, kai pvz buvau ziauriai laiminga kai pamaciau teigiama testa.
Kauniete33 parašė:
Sveikos merginos, išgyvenu keistą etapą...Vaikelio labai norėjome pirmas pabandymo ciklas buvo nesėkmingas, nes įvyko tas labai ankstyvas persileidimas, dar kitaip …
Čia gal tik laikina emocijų krizė 😊užsirašyk pas psichologą jai matai kad reikia, viskas bus manau gerai jai kaip ir sakot planavote vadinasi, tik dabar emocijos verda nes pati pradžia o ir hormonai savo daro, būkit stipri ir pasitikėkit savim ❤️
Panelejoo parašė:
Aš irgi viena turiu. 😅
Labas rytas, na va atejo mm mano pasiklydusios😔
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai