Aquajim parašė:
Bet cia tas pats kas FSH is kraujo tyrimo darytis 2-5 ciklos dienom, tai jei jau daretes turekit omeny, kad nieko daugiau nesuzinosit![]()
Bet ir blogiau ne bus
Aquajim parašė:
Bet cia tas pats kas FSH is kraujo tyrimo darytis 2-5 ciklos dienom, tai jei jau daretes turekit omeny, kad nieko daugiau nesuzinosit![]()
Bet ir blogiau ne bus
Aquajim parašė:
Dariausi ir tikrai atsakymas nedžiugino 🫣 poto guodžiaus kad ov ivyko kad prg augo, ir šį ciklą norėjau pakartot tyrimus truputį ankščiau, nes dariau 5cd .. suprantu kad šis testas stebuklų neatneš ir tik patvirtins spelionės ,bet aš optimistė ,tikiu kad pakeisiu atsakymus 😆 man nemenopauzė
paddingtonas parašė:
Bet ir blogiau ne bus
Jau žinokit nieko blogiau nebus ir nieks manęs nebeišgazdins
LadyBubu parašė:
Jau žinokit nieko blogiau nebus ir nieks manęs nebeišgazdins![]()
Viskas bus gerai
Blogiau nebus aisku, tik ka norejau pasakyti, tai kad kraujo tyrimas bent realius skaicius parodys, o ne speliot is juosteles ryskumo, ar teisingai atlikta ir tt. Vistik bet kokie juosteliniai testai (LH, FSH) visada palieka vietos interpretacijoms
Plius, kad tas FSH testas is slapimo bus teigiamas tarkim, visiskai gali nereiksti, kad moteriai menopauze
mazojiass parašė:
Labas vakaras. Sveikinu visas su gražiais brūkšniukais. 😊 Turiu klausimėlį, gal kam buvo panašios patirties. Nuo kovo 19d turėjau skausmus ir daug tyrimų visko, tik…
Po ne gimdinio jūs turėjote kas savaitę darytis kraujo tyrimą ir sekti iki kol hcg nukris žemiau 5. Būdama nėščia antrą kart pastoti nemanau, kad galėjote...
Kuo skubiau darykitės hcg ir vykit pas ginekologę. Arba blogai išvalė ir vėl pradėjo didėti darinys arba buvo dvynukai ir vienas įsitvirtinęs kitur(mane tikrino labai dėl šito, nes giminėje daug dvynukų ir hcg buvo 9000).
Aquajim parašė:
Blogiau nebus aisku, tik ka norejau pasakyti, tai kad kraujo tyrimas bent realius skaicius parodys, o ne speliot is juosteles ryskumo, ar teisingai atlikta ir tt. V…
Jo mačiau ten instrukcija idomi lakmati įjunkt dar ten kažkas 😁 nu bet vdruk neigiamą parodys ,iškart ramiau gyvent 😁 žinau kad fsh kintantis hormonas ir jį reiktų bent kelis ciklus sekt ir tada nurašyt...mano fsh labai labai aukštas 🥲
paddingtonas parašė:
Viskas bus gerai![]()
Ačiū, ir aš tuo tikiu
Lainė123 parašė:
Buvau sportuot visada jaučiau tempimą, dabar ėjom pasivaikščioti, jaučiau tempimą, tau Greta taip pat buvo? 😀 žinau, kad tik ryt 6dpo kada gali viskas prasidėti, be…
Jauciau kiekviena diena nuo pat ov dienos. Ta ovuliacijos diena net seksas su vyru buvo nepakeliamai skaudus kad norėjau greičiau atlikt reikalą ir viskas , ko niekada nebuvę 😂. Gal buvo viena-dvi dienos is visu 13kos dpo kada nelabai jaučiau , bet vietoj to tada kazkas kito budavo neįprasto. Kaip minėjau, aš niekad ov nejausdavau ir po jos nieko. Mm būdavo kaip iš dangaus naktį prasidėdavo o tada pirmą antrą dieną paskaudedavo pilvo apačia ir viskas. Sitas ciklas visom prasmėm kitoks, atėjo uzvelaves belekiek nakti, be įspėjimų eilinį kart, ov kaip ir iš vėlesnių buvo. Laimei pagavau su ov testais!
Šiandiena dar rašiau, jog kažkaip šiandien nelabai jaučiu maudimo, arba kiek silpniau, bet laksčiau visą dieną viską ant greito, tai va kai prisėdau pietų pajaučiau kad tempimas niekur nedingo, tik nebuvo ramaus laiko pajausti. Dabar gulint visdar maudžia tempia, pulsuoja, kaista, net nebežinau kaip pavadint kai ištisai taspats jausmas, konkreciai dešine puse nuo kiaušidės į kirkšnį ☺️ nugaros apacia pamaudžia kartais, pykinimas laimei kolkas dingo, yra tik gumulas ir šleikštulys, skrandžio skausmas itin astrus nepavalgius , nors pilvas net neurzgia, bet būna skauda . Pavalgau iškart geriau 😄 antrą dieną pilvas labai issokes apacioje ir leidžia apie save suprasti kad ten vyksta veikla 😅 si kart aplamai viskas kitaip, prisimenu pirma kart tai tokiu laiku dar nebuvo nei pilvo iššokusio nei jokio simptomo .
Tikiuosi, tau kaip ir man pasitvirtins šis ciklas! Ir visi tempimai nuo pradžios bus dėl gero rezultato 🥰 aš tokiom dienom dar matavausi bkt. Gali paziureti ar bus nukritimas ir pakilimas pries implantacija nes jeigu ji įvyks tai visai greitai tiketina. Man buvo kazkur 7-8dpo. 8dpo labai stipriai jaučiau tempimą desinej pusėj. Jau dabar nebeseku bkt. Bet ji kildavo, pakrisdavo, vėl kildavo kildavo, pakrito ir vėl pakilo ant implantacijos.
Aš tikrai visdar pati apšalusi, kaip as kuri niekad nejaučia ovuliaciju gali imti ir pradėti jausti viską savo kūne nuo pat ovuliacijos dienos iki dabar be jokių pertraukų su krūva simptomų, kurie pasitvirtino. Man tai neįtikėtinai keistas ciklas😁
Marche parašė:
Nuostabiai auga, linkiu šiam kartui sėkmingai iki galo 🥰
O kad taip ir būtų! Ačiū 🥰
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai