2018.04.19 07:47 (prieš 8 m.)
MiRi parašė:
Raset , kad jums sunkiai sekasi nesioti.. gal galite pasidalinti, kokios problemos?
Pradzioj pastojau su dvynukais (monozigotiniai, vienam maisely), jauciaus ok, bet dar nesulaukus 5sav pradejau tepliot ir duphastonas nestabde, reikia utrogestan 200 naudot. Tai daug gulejau, 6sav ejau pakartotinai nes jau ir sviezaus kraujo pasirodydavo, tada suzinojau,kad dvynukai, bet nestumas buvo patologinis, nes jie tam maisely neturejo pertvaros. bet nusiteikiau tolesniems sunkumams ir gulejau toliau, nedirbau, kol 7 savaitej kad ir kiek gulejau vienas dvynukas pabego, gamta pati sutvarke. Nemazai praverkiau, nes mintyse jau isivaizdavau abu, kad ir gimusius labai anksti ir labai mazycius
na bet teko susitaikyt ir toliau gyvent. Uz savaites pasirodziau daktarei, daugiau nebekraujavau, kaip ranka nueme po praradimo, likes vaikutis augo puikiai, bet psichologiskai dar bijojau judet, todel paprasiau pratest biuleteni. Pradejau po truputi vaiksciot, viskas lyg ir gerai, kol sekmad atsipalaidavau ir pavaiksciojus per daug pirmad gavau vel tepliojimus
bet turbut sujudinau likusi sena krauja, daktare apziurai nekviete, sake ilsetis daugiau ir nebepersistengt taip. Tai va taip ir nesioju. Gulineju. Sia savaite labai minimaliai griztu i darbus. Buvau zmogus, kuris kasdien nueidavo minimum 5 kilometrus, turedavau treniruote salej, dar vakare nueidavau i sokius su vyru, ir dirbu trenere
mano protas kartais neisnesa, kad mano kunas atsiraso daugiau pavaiksciojus, bet tenka apsiprast ir skaityt knygas gulint lovoj
nors tikiuos, kad paskutinis tepimas, kaip daktare ir sake, senas kraujas, ir as po truputi jau grisiu i gyvenima
vakar nebetepe, siandien dar nebuvo laiko susivokt dar