_BurBė_ parašė:
darė kiaušidžių drilingą?
Nezinau kaip tiksliai ten vadinasi tik zinau kad naikino tuos folikulus
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnį_BurBė_ parašė:
darė kiaušidžių drilingą?
Garbanu parašė:
per kiek laiko po operacijos pastojot?
_BurBė_ parašė:
per kiek laiko po operacijos pastojot?![]()
Po 2 sav net mm nesulaukiau
Garbanu parašė:
Po 2 sav net mm nesulaukiau
Pasiseke
Audronė Meškauskienė, Northway. Nepastojau virš metų, su jos gydymu pastojau natūraliai po 4 ciklų, neišlaukiau stimuliacijos
kartu siuntė pas endokrinologę Zabulienę, clinic inn dirba. Rekomenduoju 100%
Beje, ir nėštumą dabar prižiūri ji. Sunkokai sekas nešiot, bet be reikalo negąsdina, ir telefoną visad pakelia arba perskambina ir į visus klausimus atsako
esant reikalui pasikviečia anksčiau nesulaukus paskirto vizito.
Pumpum parašė:
Audronė Meškauskienė, Northway. Nepastojau virš metų, su jos gydymu pastojau natūraliai po 4 ciklų, neišlaukiau stimuliacijoskartu siuntė pas endokrinologę Zabu…
Ačiū!!!!
Pumpum parašė:
Audronė Meškauskienė, Northway. Nepastojau virš metų, su jos gydymu pastojau natūraliai po 4 ciklų, neišlaukiau stimuliacijoskartu siuntė pas endokrinologę Zabu…
Koks buvo gydymas? As dar nepastojau antra kart. Pirma karta gavosi naturaliai, tiesiog gal jaunesne buvau, gal ivyko pilnaverte ov ir viskas gerai susikloste. Dabar jau bandom virs 1.5metu. Lankausi Santaros VC pas Raminta Bausyte, turejau jau lp, visus tyrimus, konsultacija endokrinologo ir jau pradejau 3 stimuliacija. Man dar viskas apsunkeja, nes po cezario kaure kiauside buvo priaugus prie pilvo sienos, po lp dar kazkur liko uzlinkus nenormaliai, tai turiu 50% maziau sansu, nes reikia foli desinei pagaut, bet nenuleidziu ranku ir tikiu, kad si men pavyks
Elena2018 parašė:
Sveikos! Vis neiseina ir neiseina padaryt stebuklelio, tas nelemtas PKS...Prasau, patarkite, kuri ginekologe (Vilniuje) Jums padejo pastoti turint PKS, o gal st…
Sveika
Galiu pasidalinti sekminga savo istorija.. nuo pat pirmu menesiniu pradzios (buvau 12 metu) turejau nereguliaru cikla nuo 30 iki 90, pasitaikydavo ir daugiau, apie itarima, jog turiu PKS suzinojau visiskai atsitiktinai budama apie 22-23 metu.. tuomet pradejau tirtis, pravaiksciojau ne viena ginekologa, endokrinologa. Dauguma siule hormonini gydyma, atsisakau. Pradejau vartoti KT, apie 4 metus jas vartojau, nusprendus pastoti, nebuvau labai optimistiskai nusiteikusi, nes pas mane abidvi kiausides nusestos folikulais, gydytojai irgi labai optimistiskai nenuteikinejo.. Galvojau pabandysim naturaliai kokia 4-6 men ir tada kreipsimes del stimuliaciju. Tai va, galiausia gavau mini soka, nes taip ir nesusirgau menesinemis, pastojau per pirma ovuliacija po KT nutraukimo.
rytoj bus lygiai 20 nestumo savaiciu
MiRi parašė:
Sveika![]()
Man butent gydytoja liepe naudot kt kol noresiu pastot, nes su pks realiausias sansas pirmas menuo po nutraukimo pastot, nes kiausides buna pailsejusios ir ivyksta pilnaverte ovuliacija. Man deja nepasiteisino
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai