2020.05.10 09:33 (prieš 5 m.)
Maliuska parašė:
Mane tokios istorijos įkvėpia labai...
Nors pas mus dar tik galiu sakyti pradžia visko, nors stažas jau metai virš nepast…
As labai gerai jus suprantu. Atrodo ejau pas simtus gydytoju, bandziau visus vaistus nes aplinkoje yra kas pastojo metus KT, geriant tik progesterona ciklui reaguluuoti, geriant metformina, geriant tik inozitoli, gerinat tik letrozoli. Numetus svorio, susitvarkius mityba. KMI norma pas mane.
Isbandziau atsimenu viska ir butent man niekas neveikdavo. Po 1 nepavykusios stimuliacijos tik letrozoliu gydytoja saltai pasake: jums matyt vaistai neveikia..ir dar cista 6 cm (nuo vaistu)..
Verkiau 2 savaites, nelipau is lovos, susiemiau tik tada kuomet verke ir vyras kartu nes vis kartojo kad as jam svarbiausia ir jam reikia tik manes. Bet kaip paciam nuostabiausiam zmogui as galejau nenoreti dovanoti gyvybes (12 metu kai kartu)?
Mano gydytoja mane begydant isejo i dekreta (ironija) ir gavau kita kuri kazkaip netik saltai barbendavo klavisais bet sako bandom kol iseis..
Atsimenu suzinai kad nepavyko ir eini dirbti toliau (dirbu ligonineje), paverki kokiam sandeliuke. Koleges viska zinojo ir labai palaike. Kai pastojau visos dziaugesi taip lyg paciom butu tai atsitike.
Nors greit gimdysiu ir vaikai sparda pilvelyje bet mintys kad to galejo nebuti vis dar nepaleidzia manes ant kiek psichologiskai traumavo nevaisingumas. 😔Neturiu net vezimo, nes kartais viskas atrodo netikra. Kaip pasakoje.
Ir visos problemos, liudesiai, depresijos (nes per ta gydyma prarandi save) dingo iskart pastojus. As nebuvau tokia (buvo sakanciu kad gal tau tiesiog viskas gyvenime blogai o ne del nevaisingumo), nebeerzino nei smulkmenos nei oras niekas. Totalus laimes burbulas 😍
Jeigu atsukciau laika atgal tai maziau verkciau, daugiau bendrauciau su draugais, daugiau puoseleciau hobius ir anksciau eiciau gydytis. Nebijociau tiek.
Labai linkiu jums nepasiduoti, nes tikrai norejosi simtus kartu viska mesti ir linkiu kad visada butu zmogus salia kuris labai labai jus myletu ir palaikytu. 😘