Zmona-Mama parašė:
O termomentras elektroninis tinka?
taip
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįZmona-Mama parašė:
O termomentras elektroninis tinka?
taip
geriausia butu jums nusipirkti elektronini su dviem skaiciukais po kablelio, jis tikslesnis.
Tuomet patarciau kai supypses termom. toliau laikyti is viso matuoti 3 min, uzsidekite laikmati kaskarta jog neuzmigtumete su termometru.. nes po pypsejimo dar tikrai bt pakyla, nemanau , kad uzteks ten 30 s ar kiek matavimui kol supypses
tai kaip ir sake burbur daugiau viskas..
kada kiekviena ryta keliates ? anksciausiai? tai matuokite anksciausiai kada per savaite tenka keltis, tuomet visada tuo paciu metu, jeigu reikes keltis veliau, tiesiog pamatavusi galesite miegoti toliau
jei dar kas neaisku, klauskit
Tibia parašė:
geriausia butu jums nusipirkti elektronini su dviem skaiciukais po kablelio, jis tikslesnis.
aš matuoju su gyvsidabriniu,svyraimas aišku grubokas bet ov įmanoma nustatyt.
kas blogaisia bkt matavime tai jį vistik reikia derint su ot ar su dar kažkuo nes bkt pakyla tik po ov,tada kai myliuką jau gali būti vėlu daryt.
Koskos parašė:
As turiu PKS ir man gydytoja Kaip Tik rekomendavo darytis ot Nes taip bus lengviau pastoti o Dabar skaitau kad jie Gali rodyti nesamones.. tai Kaip suprast , kur te…
nežinau
kiek daktarų tiek nuomonių
dėl to ir darausi šį ciklą ir ot or bkt matuoju. žiūrėsiu kas bus. ar rodys ov kai jos nebus, ar teisingai parodys. eksperimentuosiu tarpe nuo stimuliacijų
Tibia parašė:
As 7 mazdaug atsikeliu.vaika dar turiu tai jis mazdaug visad panasiai atsikelia.ok matuosiu
aciu,niekad nebandziau
Zmona-Mama parašė:
As 7 mazdaug atsikeliu.vaika dar turiu tai jis mazdaug visad panasiai atsikelia.ok matuosiuaciu,niekad nebandziau
sekmes;)!
burburbur parašė:
nežinaukiek daktarų tiek nuomonių
dėl to ir darausi šį ciklą ir ot or bkt matuoju. žiūrėsiu kas bus. ar rodys ov kai jos nebus, ar teisingai parodys. eksper…
Praneskit Kaip sekasi!
Man Jau si cikla per velu eksprementuoti, bet meginsiu sekanti butinai!
Koskos parašė:
Praneskit Kaip sekasi!![]()
Man Jau si cikla per velu eksprementuoti, bet meginsiu sekanti butinai!![]()
gerai, pranešiu kai pamatysiu teigiamą ot ir kai bkt pakils. jei tai nutiks aišku
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai