lauretaa parašė:
Sveikos.sakykit .o as turit zaizdele gimd kaklelyje gali det spirale?
Reikia pirma išsigydyt būtinai. Pas mane irgi buvo.
lauretaa parašė:
Reikia pirma išsigydyt būtinai. Pas mane irgi buvo.
lauretaa parašė:
Aš turiu,bet nieko daktarė nesakė kad kažką reikia su ja daryti, padarėm tyrimus ir po tyrimų įdėjo spiralę
jele25kr parašė:
Aš turiu,bet nieko daktarė nesakė kad kažką reikia su ja daryti, padarėm tyrimus ir po tyrimų įdėjo spiralę![]()
As tai net nezinau ar ja turiu. Pries 12 metu dar kai lt gyvenau sake turiu. O cia de ne vienas ginius ne neuzsimine.o pati paklaust nedrysau. Ar imanoma.kad ji uzgijo? Is kt puses maniau nebutu spirales ideja. O ar uzdegina ta zaizda.kaip.kad anksciau budavo?
lauretaa parašė:
As tai net nezinau ar ja turiu. Pries 12 metu dar kai lt gyvenau sake turiu. O cia de ne vienas ginius ne neuzsimine.o pati paklaust nedrysau. Ar imanoma.kad ji uz…
Man uždegino
lauretaa parašė:
As tai net nezinau ar ja turiu. Pries 12 metu dar kai lt gyvenau sake turiu. O cia de ne vienas ginius ne neuzsimine.o pati paklaust nedrysau. Ar imanoma.kad ji uz…
Man ja uždegimo nes pakraujodavo,bet kiek tikrino skirtingi daktarai visi ją paminėjo kad turiu zaisdėlę
Sveikos, as su mirena prabuvau 3,5 metu ir buvau labai patenkinta, menesiniu neturejau, tik pirmus 2 men po idejimo tepliojau. Isemimas buvo skausmingas...gine sake, kad truputi iaugus buvo..
nemalonus jausmas, tai ir po isemimo truputi maude pilva. Isemus mirena pastojau po 2 men, nors gydytoja sake: galit bandyt, gal uz kokiu metu gausis
pasigimdziau savo maziuka ir dabar planuoju vel isideti, tad norejau paklausti, gal kuri zinot kur pigiausia kaune?
erika-26 parašė:
kas naudoja Azalia kontraceptines tabletes, genekologe pasake laukti menesiniu ir pirma menesiniu diena pradeti gerti, bet iskylo klausimas, snd penktadienis, tai t…
Ne cia pataiket parasyt as manau?
erika-26 parašė:
kas naudoja Azalia kontraceptines tabletes, genekologe pasake laukti menesiniu ir pirma menesiniu diena pradeti gerti, bet iskylo klausimas, snd penktadienis, tai t…
Yra tema apie kontraceptikus.
Ketinu detis Mirena. Pasiskaiciau informacini lapeli, issigandau galimu salutiniu poveikiu. Ar kuri nors pradejo blogai jaustis po idejimo? Ar pradejo augt svoris, slink plaukai, atsirado spuogu, kankino migrena, nuotaiku kaita, sumazejo potraukis? Ar cia tiesiog galimi salutiniai poveikiai, kurie pasitaiko labai retai?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai