enya2929 parašė:
Dėl plaukų slinkimo ginekologas konkrečiai mano atveju pakomentuoti negalėjo, tai pasiūlė kreiptis į dermatovenerologą. Bet sakė būna, kad po spiralės pradeda slink…
10 plaukų per parą tai natūralus procesas.
enya2929 parašė:
Dėl plaukų slinkimo ginekologas konkrečiai mano atveju pakomentuoti negalėjo, tai pasiūlė kreiptis į dermatovenerologą. Bet sakė būna, kad po spiralės pradeda slink…
Lauksmė parašė:
10 plaukų ne per parą, o per kartą.
enya2929 parašė:
10 plaukų ne per parą, o per kartą.
Ir tai vis tiek ne daug. Per parą gali iškristi 50-100 plaukų. Ir tai visiškai normalu.
avietuke parašė:
Ir tai vis tiek ne daug. Per parą gali iškristi 50-100 plaukų. Ir tai visiškai normalu.
Na, su mano kuokštais turbūt koks 300 per parą iškrenta, jeigu ne daugiau, nors nemėginau skaičiuoti. Dar nesu gyvenime mačiusi, kad šitaip kristų plaukai. Pirmadienį eisiu pas dermatologą.
Lauksmė parašė:
Anksciau rasete taip ". O dienos bėgyje drabužiai nugaroje aplimpa plaukais, kokie 10 plaukų būna, iki šiol nebūdavo nei vieno, arba 1-2max.". Tai supratau, kad tie…
Na, tai nesusikalbėjome, gal blogai išsireiškiau. Ta prasme, koks 10 plaukų ant nugaros būna, nusivalau juos, po kažkiek laiko, kokio pusvalandžio vėl tiek pat, na, žodžiu pastoviai. O po nakties pilna lova. Plaunant galvą vonia užsikemša 🙈
enya2929 parašė:
Na, tai nesusikalbėjome, gal blogai išsireiškiau. Ta prasme, koks 10 plaukų ant nugaros būna, nusivalau juos, po kažkiek laiko, kokio pusvalandžio vėl tiek pat, na,…
Parasykit po gydytojos, kaip sekes.
Nieko džiuginančio nepasakė. Pagal tai, kokiais kiekiais krenta plaukai ir itin pagausėjęs prakaitavimas, nusprendė, kad per tokį trumpą laiką tai gali sukelti tik staigūs hormonų pokyčiai. Klausė, ar niekas nesikeitė, covid, operacijos, hormoniniai vaistai. Kai pasakiau apie spiralę, net nesuabejojo, kad tai vienintelė reali tokia staigi priežastis. Pagal plaukų kritimo intensyvumą, po pusmečio turėčiau likti plika ☹️ Pridaviau kraują. Bet spiralę reikia kuo greičiau pašalinti. Rytoj pas ginę.
enya2929 parašė:
Nieko džiuginančio nepasakė. Pagal tai, kokiais kiekiais krenta plaukai ir itin pagausėjęs prakaitavimas, nusprendė, kad per tokį trumpą laiką tai gali sukelti tik …
Ar galit surinkti ir nufotografuoti kiek Jums iskrenta plauku per diena?
O anksciau esat vartojus kokias kontraceptines tabletes? O tada nebuvo jokiu bedu?
Kiek Jums metu?
Man tai itarimas ant tu tableciu Sytotec.
Po ju labai smarkiai kraujavot, gak nukrito hemoglobinas ir feritinas. Padaryciau dar ju abieju tyrimus. Idomu kaip veikia sios tabletes? Ar nebus jose kokio didelio hormono kiekio, kuris sukele toki gausu kraujavima? Pakalbekit su gydytoja. Ar eisite pas ta pacia, kuri ir dave tu tableciu?
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai