Just.. parašė:
Su skystinanciu nutraukimu bukit atsargi, nes pastojus kraujas tirsteja..
Bet jei gydytojas sakė nutraukti, ir aspirina dar gersiu
Just.. parašė:
Su skystinanciu nutraukimu bukit atsargi, nes pastojus kraujas tirsteja..
Bet jei gydytojas sakė nutraukti, ir aspirina dar gersiu
LaMona parašė:
6 val pakanka. Ir negėrus. Bet realiai jei paprasto vandens atsigersite, jei bus likę daugiau nei 2 val iki punkcijos, tai nieko baisaus
Pries bet kokia narkoze, reikia 12h nevalgyti ir 6h negerti
Sveikos !
Atsiprasau uz kvaila klausima, bet..
Mano zmonos kaip zinote pries metus buvo AMH 0.1 , daktaras pasake jog arteja menomauze.
Dabar ruosiames vel kalbetis del pagalbinio apvaisinimo gal sutiks daryti IVF o gal grieztai sakys ne ir tik donoriniu keliu eiti. Bet klausimas toks, jeigu tarkim meginam darytis IVF ir su musu resursu uzteks tik vienam kartui ir ateis tarkim 'netiketa' menomauze ar tuomet galime meginti su donorinem ar jau uzdari visi keliai?
Aciu uz jusu pagalba !
Sveikos, kreipiuosi su dideliu klausimu...
šiuo metu lankausi Vaisingumo klinikoje Kaune ir man jau gydytoja užvedė kortelę IVF procedūrai. Pasidarėme su vyru visus privalomus tyrimus ir tiesiog, pasiklausę artimų žmonių rekomendacijų, nuspredėme nuvažiuoti į Vilnių pas gydytoją Gricių. Jam paklausus, ar gydytoja jau užvedė man kortelę ir man atsakius taip, jis paminėjo, jog norint atlikti IVF procedūra pas jį Santaros klinikose teks eiti kaip į pirminę konsultaciją ir atlikti bent vieną IUI procedūrą. Ar tikrai taip gali būti? Bijau laukti iki spalio galvodama, jog pas jį jau bus galima viską daryti, o nuvažiavus sužinoti, jog viskas nuo pradžių. Nežinau kieno daugiau paklausti, gal jūs kažkas žinote? P.S. kadangi buvo labai informacijos pas jį abu su vyru nesuvokėme daugiau paklausti apie tai...protas vaikšto iš paskos...
anom parašė:
Sveikos.. siand hcg diena, rodo 39,50 🙂(13dpo), ar ne per mazas? (11dpo buvo 16,80) , dariau tuo paciu laiku.
Puikus augimas!
anom parašė:
Sveikos.. siand hcg diena, rodo 39,50 🙂(13dpo), ar ne per mazas? (11dpo buvo 16,80) , dariau tuo paciu laiku.
saldainiuke parašė:
ir dar su depiliacija kaip? kaip pries operacija reikia? kazkaip nepasiklausiau
Depiliavausi as diena pries 🙂 niekas nieko nesake
MonaSgrey parašė:
Sveikos, kreipiuosi su dideliu klausimu...šiuo metu lankausi Vaisingumo klinikoje Kaune ir man jau gydytoja užvedė kortelę IVF procedūrai. Pasidarėme su vyr…
Tikrai taip nera, kad liepia pirmiausia daryt iui. Gydytojas atsizvelgs i jusu tyrimus ir pasakys, ar jum verta bus bandyt iui, ar iskart ivf. Net neabejokite- papulsit i labai geras rankas ir tiek laiko pas ji, tikrai verta laukti 🙂 sekmes!
LaMona parašė:
6 val pakanka. Ir negėrus. Bet realiai jei paprasto vandens atsigersite, jei bus likę daugiau nei 2 val iki punkcijos, tai nieko baisaus
Man viena anesteziologe tai prigasdino kad nic nieko negalima. 6 val ir kitų atveju neguldytu operacijai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai