Just.. parašė:
O kiek laiko jums, kad nutraukti flaxipar?
Punkcija 02.04, isodinimai 02.07 ir 02.09 buvo, nezinau nuo kurios datos skaiciuot...
Just.. parašė:
O kiek laiko jums, kad nutraukti flaxipar?
Punkcija 02.04, isodinimai 02.07 ir 02.09 buvo, nezinau nuo kurios datos skaiciuot...
saldainiuke parašė:
Jei rytoj punkcija tai 12 valandu pries ja reik but nevalgius???
6 val pakanka. Ir negėrus. Bet realiai jei paprasto vandens atsigersite, jei bus likę daugiau nei 2 val iki punkcijos, tai nieko baisaus
Sveikos mergaites. Ka gi, musu 1 ivf+icsi nepavyko, net nekybo, nzn del ko, gal kiausinlastes buvo prastos, nes embrionai buvo neidealus. Santaros SG buvo puiki, o Vaisingumo centre pries ivf judanciu i prieki mazai.
Vakar paliudejau, paverkiau, zinau dar kai mm ateis verksiu, matysiu vaikus, vezimelius verksiu, bet praeis.
Bet laiko negaistu, taigi spalio men. uzsirasiau jau pas G. Per ta laika zadu asmeniskai su vyru issitirti, ko nedarem iki 1 ivf, nes to net nezinojome.
Zadu pas genetikus apsilankyti, balandziui pas Tumiene uzsirasiau(pas Matuleviciene ir Butkeviciene ner vietu sergu.lt), ji del nevaisingumo ar konsultuoja? Gausiu siuntima (bet su mano siuntimu ir vyras gali ateiti kartu?), o vat jos paskirti tyrimai bus mokami, ar reiks prasyt siuntimo is jos?
Svarstau ar yra butinybe kreiptis pas hemotologa.
Gal pasiulytumet koki iminologa ar reumatologa Vilniuje, pas ka galeciau kreiptis konsultacijos? Bet tik nesuprantu kokius jiems kl.uzduot?
Daugiau nezinau pas ka kreiptis
Is anksto aciu
manomail08 parašė:
Sveikos mergaites. Ka gi, musu 1 ivf+icsi nepavyko, net nekybo, nzn del ko, gal kiausinlastes buvo prastos, nes embrionai buvo neidealus. Santaros SG buvo puiki, o …
Tumiene del nevaisingumo konsultuoja. Siuntimu reikia abiems su vyru (atskiru), kariotipus ir jei vyro sg bloga (nepamrnu tiksliai su kuria diagnoze, na bet kai nera tu spermiuku) mikrodelecijas padarys nemokamai.
Hematologui siunciama po dvieju persileidimu, nebent jus turite kazkokiu papildomu indikaciju.
O pas reumatologa jus del ko norite?
manomail08 parašė:
Sveikos mergaites. Ka gi, musu 1 ivf+icsi nepavyko, net nekybo, nzn del ko, gal kiausinlastes buvo prastos, nes embrionai buvo neidealus. Santaros SG buvo puiki, o …
Laikykis
Vyrui pas genetikus reikia atskiro siuntimo, bet eiti su juo turite kartu. Ir gerai, kad pas Butkevičienę nepatekote. Ji man labai nepatiko. Tumienė atrodo dirba su nevaisingumu. Gal kitos patikslins. Jei su siuntimais eisite, niekur € mikėti nereikės.
Pas hematologę Kryžauskaitę nueikite dėl afs. Dar homocisteiną pati išsitirkite. Jei bus 8 ar daugiau - tada pas Serapiną mthfr tirtis eikite.
Pas imunologę aš buvau Santaruose pas Chomičienę su siuntimu "dėl nevaisingumo". Gydytoją labai rekomenduoju.
virsukalne parašė:
Tumiene del nevaisingumo konsultuoja. Siunrimu reikia abiems su vyru (atskiru), kariotipus ir jei vyro sg bloga (nepamrnu tiksliai su kuria diagnoze, na bet kai ner…
Aha. Papildau: būtinai tą bloga sg genetikei nuneškite, tai vyrui deliacijas tada ištirs.
O pas reumatologą mano siuntimas taip pat "dėl nevaisingumo" buvo. Santaruose ėjau. Nepamenu gydytojos pavardės. Man atrodo ji killerius iš kraujo ištyrė
Mexxy parašė:
Su skystinanciu nutraukimu bukit atsargi, nes pastojus kraujas tirsteja..
manomail08 parašė:
Kiek Jums ir keliu dienu buvo isodinti?
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai