LaMona parašė:
Tai gali dėl to nesistimuliuoti. Numušus fsh vaistais, viskas gerai turėtų būti. Bet aišku tai daryti jau ne šį ciklą reikia
Na dabar galiu laukt tik pirmadienio, ir bus aisku ar einam iki galo ar ne...nieko nepakeisiu.
LaMona parašė:
Tai gali dėl to nesistimuliuoti. Numušus fsh vaistais, viskas gerai turėtų būti. Bet aišku tai daryti jau ne šį ciklą reikia
Na dabar galiu laukt tik pirmadienio, ir bus aisku ar einam iki galo ar ne...nieko nepakeisiu.
lenusikas parašė:
Tai man gal netinkamai vaistus skire, tas gonal gal visai man ne prie ko...![]()
![]()
Manau tinkamai. Gonal, Bemfola-tai FSH hormonas, kuris stimuliuoja, folikulu augima
lenusikas parašė:
Tai paklauskit gydytojo gal tą gonalį į kokį puregoną tikslingiau pakeisti 🤔
Jeigu jums nesunku pakoreguokite mane prasau. Noriu pries vizita padaryti kiek imanoma daugiau tyrimu, kad gydytojui lengviau butu vertinti.
FSH folikulus stimuliuojantis hormonas
LH liuteinizuojantis hormonas
TSH (TTH) tirotropinis hormonas
PRL prolaktinas
Ft3, Ft4
Homocisteinas??? - Neradau
FR Foline rugstis??? - neradau
Fe gelezis
Se selenas ??? Neradau
Vit d
Aktyvus vitaminas B12
Ir dar is jusu pastabu supratau, kad turiu tirtis AFS (antifosfolipidiniu antikunu tyrimas, kuris susideda is
a) AKA (antikunai pries kardiolipina)
anti - beta2- GP1 (antikunai pries b2 glikoproteina1)
Cia sarasas tyrimu, kurie atliekami musu laboratorijoje. Tai suprantu yra tik a), o
issitirti negalesiu? Ir dar ta a) tyrima galiu priduoti 4 cd?
Galetumet papildyti mane? Aciuuuuuu!!!!!
Ikeliu sarasa
P.s. Progesterona jau po vizito antroj pusej priduosiu...
lika7 parašė:
Sian buvau Northway pas Zeba, kazkas domejosi juo, tai jei svarstot ar eit pas ji tai net neabejuokitLabai patiko, tikrai nuosirdziai viskuo domejosi, viska isk…
Aciu!!!!! As klausiau
LaMona parašė:
Manau aspirinas bet koks tinka. Tik kitas gsl skrandžiui blogiau. O ką cardio nėra pirkti jau? Kuriame tu mieste? Man atrodo aš darbe turiu praimtą dėžutę kardio ir…
Vilnius.mes neskambinone,o nuvaziavome i kelet vaistiniu. Neradom. Dabar vyras vienas vakare vaziavo paeme situ
jurgitach parašė:
ukmerges g, eurovaistinei yra( trikampe maxima) siandien pirkau
Aaaciu! Mastau gal visgi nusipirkti
LaMona parašė:
Tai paklauskit gydytojo gal tą gonalį į kokį puregoną tikslingiau pakeisti 🤔
O LT ji skiria kam?
te365 parašė:
Jeigu jums nesunku pakoreguokite mane prasau. Noriu pries vizita padaryti kiek imanoma daugiau tyrimu, kad gydytojui lengviau butu vertinti.
E2 trūksta. O afs iš keturių atrodo susideda. Eikit gi su siuntimu pas abraitį ar Kryžauskaitę ir nemokamai jums ištirs dėl afs.
Dar galima testesteroną tirtis ir globuliną
ragazza. parašė:
Vilnius.mes neskambinone,o nuvaziavome i kelet vaistiniu. Neradom. Dabar vyras vienas vakare vaziavo paeme situ![]()
Ryt pažiūrėsiu. Jei galiojimo data gera, tai atiduosiu
SunMoon parašė:
O LT ji skiria kam?
Puregoną? Na gi stimuliacijai. Vietoj gonalio jį skiria. Sakau man pirmas ivf subo su puregonu. Gal tik paskutinei dienai skyrė gobalio, nes gonalio buteliuke viena dozė yra, o man puregono pieštuko neužteko - vienos dozės pritrūko
LaMona parašė:
Jums ilgas protokolas turbūt, jei diphereline vartojate. Šis vaistad jums ura vietoj cetrotidės. Todėl cetrotidės neskyrė. Tyrimai bendri kraujo yra kad vos į norma…
Taip, ilgas protokolas man, o foliu siandien 20 suskaiciavo, bet nera visi vienodo dydzio, didziausi19 buvo, maziausi 11 mm,., ačiū už paaiškinima
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai