Linuke parašė:
Laba diena,tikėkau kad jau man tikrai neateis tokie atsakymai, bet va sulaukiau ZPV teigiamas tipas 33 ir 52ginekologė liepė tiesiai i kauno klinikas registruot…
Sveiki,
nepergyvenkite, visos turim šią bėdą. O ar rado Jums pakitimų?
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįLinuke parašė:
Laba diena,tikėkau kad jau man tikrai neateis tokie atsakymai, bet va sulaukiau ZPV teigiamas tipas 33 ir 52ginekologė liepė tiesiai i kauno klinikas registruot…
Sveiki,
Buks parašė:
Sveiki,
Radau tokį įrašą, gal kas labiau suprastu ir paaiškint galėtų, nes vizitas tik kitą ketvirtadiemį tai jau visko prisigalvojau 😭
Sveiki,
Pagal tyrimo atsakymus ir kiek pati susidūriau ir domėjausi, sekantis žingsnis būtų kolposkopija ir taškinė biopsija (nes du dideles rizikos ŽPV ir žymūs pakitimai), arba gydytoja gali rekomenduoti iškarto konusinę biopsiją. Neišsigąskit ir nesijaudinkit labai, gydytoja per konsultaciją viską paaiškins. Aš pati su ŽPV 16 ir lsil (nežymiais), gydytoja net kolposkopijos nedarė, sakė geriau iškarto konusinę biopsiją (dar turiu didelę žaizdelę gimdos kaklelyje)
Linuke parašė:
Radau tokį įrašą, gal kas labiau suprastu ir paaiškint galėtų, nes vizitas tik kitą ketvirtadiemį tai jau visko prisigalvojau 😭
Linuke parašė:
Sveiki, matau žymius pakitimus ir teigiamą ŽPV, ko gero reikės išsamesnių tyrimų.🙂 Nepergyvenkite, viskas išsivysto tikrai ne valandų ir ne dienų greičių. Džiaukitės, kad laiku viską aptikote, ir neužleidote reikalo iki rimtesnių ligų. Čia dar ne vėžys (apie kurį visos pagalvojame, kai gauname atsakymus) ir dar labai toli iki jo.
Buks parašė:
Sveiki, matau žymius pakitimus ir teigiamą ŽPV, ko gero reikės išsamesnių tyrimų.🙂 Nepergyvenkite, viskas išsivysto tikrai ne valandų ir ne dienų greičių. Džiaukitė…
Ačiū 🥰 tik streso labai daug, o vizitas i klinikas tik rugpjūčio 8 d, tai dabar jausmas baisus 🫣
Linuke parašė:
Ačiū 🥰 tik streso labai daug, o vizitas i klinikas tik rugpjūčio 8 d, tai dabar jausmas baisus 🫣
Man sakė gydytoja, pasakysiu ir aš Jums, šią ligą lengviau išvaryti iš kūno nei iš minčių.🙂
Buks parašė:
Man sakė gydytoja, pasakysiu ir aš Jums, šią ligą lengviau išvaryti iš kūno nei iš minčių.🙂
Oj labai tikiuosi ir skaičiuoju dienas iki vizito klinikose. Tiesiog kai paskambino seselė ir pasakė kad reik registrotis i klinikas, tai šokas ištinka. Niekas nieko nepaiškino, o tik sako kad kažkas rasta darant gimdos kaklelio tyrima. Tada jau baisiaisios mintys kyla. Anksčiau pjaustė kas netyngi krūtine (fibroadenomas stabiliai pjaustydavo kas metus), dabar kitą vietą pjaustys 🫣
Linuke parašė:
Oj labai tikiuosi ir skaičiuoju dienas iki vizito klinikose. Tiesiog kai paskambino seselė ir pasakė kad reik registrotis i klinikas, tai šokas ištinka. Niekas niek…
Svarbiausia laiku, o ne per vėlai!
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai