kristute1 parašė:
Šitą, 'gerda'
Dėkui ;)
Man žiauriai tempia pilvo apačioj dešinėj pusėj..
Ir pastebėjau, kad ypač tarp menčių skausmas užeina. Draugė atsiuntė mankštą, eisiu darytis, nes anksčiau sportuodavau ir gan intensyviai, bet apsileidau :/
kristute1 parašė:
Šitą, 'gerda'
Dėkui ;)
Man žiauriai tempia pilvo apačioj dešinėj pusėj..
Ir pastebėjau, kad ypač tarp menčių skausmas užeina. Draugė atsiuntė mankštą, eisiu darytis, nes anksčiau sportuodavau ir gan intensyviai, bet apsileidau :/
maze86 parašė:
O neštumo pradžioje kaip suprantu tas maudymas taip pat yra normalu?
Siaip bent koks skausmelis nera gerai,bent man taip sako,nes nevisais atvejais tie skausmai buna "nekalti",geriau pasitarti su gydytoju
bet pvz man skausmai/maudimai/durimai kaip prasidejo nuo 14sav tai lydi visa nėštumą 🤦🏼♀️ Tai gydytoja sake tikriausiai gimda jautresnė ir kiti organai todel tie skausmai mum labiau jaučiami. 🤷🏽♀️
Ingri 1 parašė:
Siaip bent koks skausmelis nera gerai,bent man taip sako,nes nevisais atvejais tie skausmai buna "nekalti",geriau pasitarti su gydytojubet pvz man skausmai/maud…
Kaip suprantu pas jus pirmas neštumas? Aš iš tikro dar nt nepasidariau, veluoja 8 diena, bet dar nesidarau 😁. Bet maudymas ne toks kaip pries mm,kitoks 😏
maze86 parašė:
Kaip suprantu pas jus pirmas neštumas? Aš iš tikro dar nt nepasidariau, veluoja 8 diena, bet dar nesidarau 😁. Bet maudymas ne toks kaip pries mm,kitoks 😏
Taip pirmas
kodel nesidarai? Man OT testas nėštumą parode dar iki mm pora dienu 🤭😁
Ingri 1 parašė:
Taip pirmaskodel nesidarai? Man OT testas nėštumą parode dar iki mm pora dienu 🤭😁
Bijau per anksti dziaugtis. Rugsejo men negimdini turejau 🤐. O lialiuko antro jau 5 metus laukiam. Tai vat kazkaip ir nedristu...
maze86 parašė:
Bijau per anksti dziaugtis. Rugsejo men negimdini turejau 🤐. O lialiuko antro jau 5 metus laukiam. Tai vat kazkaip ir nedristu...
Nepergyvenk ir darykis!
viskas bus gerai
anksciau ar veliau juk pasidarysi
jeigu ana karta nepavyko vadinas gal turejo taip buti,kad rimtesniu bedu butu išvengta ... nusiteik geriausiam dabar !🤎
Ingri 1 parašė:
Nepergyvenk ir darykis!viskas bus gerai
anksciau ar veliau juk pasidarysi
jeigu ana karta nepavyko vadinas gal turejo taip buti,kad rimtesniu bedu butu iš…
Aciu labai uz palaikyma, niekam nei zodzio neprasitariau dar, net vyras nezino, jei tikrai pasiseke, planuoju jam gimtadienio proga teigiama testa supakuoti kartu su dovana 🤣
maze86 parašė:
Aciu labai uz palaikyma, niekam nei zodzio neprasitariau dar, net vyras nezino, jei tikrai pasiseke, planuoju jam gimtadienio proga teigiama testa supakuoti kartu s…
As irgi norejau padovanot bet neiškenčiau pamenu 🤭😁
Ingri 1 parašė:
As irgi norejau padovanot bet neiškenčiau pamenu 🤭😁
Gimtadienis 19 d nezinau kaip istversiu. Tie pilvo skausmai tokie nepatinka,tempimas nemalonus, del to ir neskubu kazkaip
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai