maze86 parašė:
Gimtadienis 19 d nezinau kaip istversiu. Tie pilvo skausmai tokie nepatinka,tempimas nemalonus, del to ir neskubu kazkaip
Man taspats buvo toks jausmas,kad prasidės mm. Bet neprasidėjo🤭😁viskas bus gerai,tik nestresuok
maze86 parašė:
Gimtadienis 19 d nezinau kaip istversiu. Tie pilvo skausmai tokie nepatinka,tempimas nemalonus, del to ir neskubu kazkaip
Man taspats buvo toks jausmas,kad prasidės mm. Bet neprasidėjo🤭😁viskas bus gerai,tik nestresuok
Ingri 1 parašė:
Man taspats buvo toks jausmas,kad prasidės mm. Bet neprasidėjo🤭😁viskas bus gerai,tik nestresuok![]()
Einu testo pirkt, ryte pasidarysiu
maze86 parašė:
Nesulaukiau ryto
Sveikinu!!!!!🥰 kokios gražios juosteles!
Ingri 1 parašė:
Sveikinu!!!!!🥰 kokios gražios juosteles!
Aciukas. Kaip pacios savijauta?
maze86 parašė:
Aciukas. Kaip pacios savijauta?
Ai visko buna žinok.. visokiu skausmu/skausmeliu, GD dar pripažino daug streso kelia🤷🏽♀️ Ir siaip as labai jautri kas susija su nėštumu del visko pergyvenu. Viskas nauja 🤷🏽♀️ Kartais net nesupranti taip turi but ar ne tada stresas 😁.
Ingri 1 parašė:
Ai visko buna žinok.. visokiu skausmu/skausmeliu, GD dar pripažino daug streso kelia🤷🏽♀️ Ir siaip as labai jautri kas susija su nėštumu del visko pergyvenu. Viskas…
Nedaug lik o jau. O beja,kaip apsilankymai karantino metu, priima kaip priklauso ane ? Gal jau zinai ka po sirdele nesioji?
maze86 parašė:
Nedaug lik o jau. O beja,kaip apsilankymai karantino metu, priima kaip priklauso ane ? Gal jau zinai ka po sirdele nesioji?
Nepriima niekur,dzin visiems 🤭sunku su tyrimais su viskuo.. nors turi priimti,echoskopijos neturiu nuo 20sav 🤬 paskutinio echo metu sake dukryte 🤭 tikiuos nieks neišaugo 🤭 viskas jau supirkta 🤷🏽♀️
Ingri 1 parašė:
Nepriima niekur,dzin visiems 🤭sunku su tyrimais su viskuo.. nors turi priimti,echoskopijos neturiu nuo 20sav 🤬 paskutinio echo metu sake dukryte 🤭 tikiuos nieks nei…
O as visa pirma nestuma buvau isitikinus,jog bus mergaite,per echo nerode, uzsidengdavo. O gime berniukas 🥰. Guliu lovoj, taip maudzia pilva, net negaliu paeiti,iki silpnumo. O dar vyras trinasi aplinkui,itariu nepavyks paslapties islaikyti iki jo gimtadienio
maze86 parašė:
O as visa pirma nestuma buvau isitikinus,jog bus mergaite,per echo nerode, uzsidengdavo. O gime berniukas 🥰. Guliu lovoj, taip maudzia pilva, net negaliu paeiti,iki…
Tai jeigu labai maudzia gal nuvykit i GP ?🤔
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai