laua parašė:
Sveikinam ir mes![]()
![]()
aciu, jus taip pat sveikinam su padidejimu seimynos
laua parašė:
Sveikinam ir mes![]()
![]()
aciu, jus taip pat sveikinam su padidejimu seimynos
Jarmina parašė:
Kriste-alekse21 sveikinu Aleksandrą su Gimtadieniu.![]()
![]()
Prisidedam ir mes prie sveikinimu
kriste-alekse21 parašė:
aciu, jus taip pat sveikinam su padidejimu seimynos![]()
aciukas
laua parašė:
laba ryta visom,arteja mano sunelio gimtadienis 4-tas ir nelabai sugalvoju ka nuveikt per ji kad butu paprasta bet idomu,nieko ipatingo nera kada mazylis manes nepaleidzia nei minuteio vaikutis taip laukia gimtadienio,draugu,dovanu
kas ka pasiulyt gal galit?
uzsakai vaiku zaidimo kambari, personaza, pica su pristatymu ir ramiai
ir vaikai patenkinti ir mama laiminga
mes dukros 5 metus taip atzymejom..broliui tada buvo..19 dienu
mamukas79 parašė:
uzsakai vaiku zaidimo kambari, personaza, pica su pristatymu ir ramiaiir vaikai patenkinti ir mama laiminga
![]()
mes dukros 5 metus taip atzymejom..broliui tada buvo..19 dienu![]()
oj as tai su malonumu taip ir padaryciau bet kad pasmus nera tokiu dalyku tik kitam mieste o problema tame kad didzioji dalis be masinu
kaip juos ten reiktu nugabent
laua parašė:
oj as tai su malonumu taip ir padaryciau bet kad pasmus nera tokiu dalyku tik kitam mieste o problema tame kad didzioji dalis be masinukaip juos ten reiktu nugabent
![]()
matau, kad Dunganone gyveni..ar tikrai ten nera vaiku kambario..? nejau tik Armaghe kokiam?
As abiejuose gyvenau.. bet senai jau..manyciau, kad turetu but..kazka esu macius Dinganone..nepamenu dabar..
na ketviratam buvaus sugalvojus taip. siaip lietuvoj tas neiprasta bet as sakiau kad man tevu nereikia man reikia tik vaiku, nes vaiko gimtadienis. atsimenu isvaikystes savo suauge susiringdavo ir gerdavo tai koks cia idomumas.
bet aisku i dukros gimtadieni susirinko ir tevu nemazai, bet nieko visa programa dariau vaikams o ne tevams.
visu pirma buvo uzduotis ateit visiems su karNAVALINIAIS RUbais, nes gruodi gimtadienis. bet irgi aisku nevisi ivygde ta.
zaidimai buvo tokie.
1. sok su manimi buvau padarius balu lenteles visas aisku po 10, vaikai soko tevai vertino komentavo.
2. paslepiau lobi namie issiungiau sviesas ir su prozikais visi turejo ieskoti lobio. kai rado pasidalino ten kinderiu visokiu pridejau, sokoladiniu pinigu ir kitokiu sudeliuku.
3. visi turejo nupiest jubilijatei piesini, po to susegiau i viena papke atminimaui.
nu po to savaime jau ten viskas kelem ant kedes, ispakavom dovanas. tuoj imesiu video koki sumontavau is gimtadienio.
siaip isleidom nemazai, o vaikas barbiu tik prisirinko.
www.facebook.com/video/video.php?v=178598468834228
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai