grazina parašė:
Na as ziuresiu pagal kuri skaiciavima man pasitvirtins![]()
o kokios tau datos?
grazina parašė:
Na as ziuresiu pagal kuri skaiciavima man pasitvirtins![]()
o kokios tau datos?
ne man nieko nereikejo uzsirasyti kada jis pradejo judeti nieko
o jei snekant apie judesiukus, tai daug kas sako neimanoma jausti leliaus nuo 4 men, bet man toks jausmas buvo, kad lyg kazkas ten sukliunksi ir is karto ta mintis kad leliukas, o kitais atvejeis nekreipdavau kazkaip demesio nes galvodavau kad tiesiog zarnynas ar belenkas, ir va znk leliuka jausdavau ar ne, nors man sirdis sakydavo kad tai mano vaikelis, gakbut neveltui taip jausdavau...
grazina parašė:
Mano vyras sako juk cia jis spyre, sakau tai gal ne sakau labai jau keistas jausmassako taip cia lelius spardosi pamatysi rytoj vel taip pat bus
ir tikrai taip buvo
pirmas judesiukas jo buvo vakare man einant miegot, o antras LIFTE
![]()
o as nuo judesiuko 100% isitikinau kad laukiuosi
manomeile parašė:
ne man nieko nereikejo uzsirasyti kada jis pradejo judeti nieko![]()
o jei snekant apie judesiukus, tai daug kas sako neimanoma jausti leliaus nuo 4 men, bet man toks jausmas buvo, kad lyg kazkas ten sukliunksi ir is karto ta mintis kad leliukas, o kitais atvejeis nekreipdavau kazkaip demesio nes galvodavau kad tiesiog zarnynas ar belenkas, ir va znk leliuka jausdavau ar ne, nors man sirdis sakydavo kad tai mano vaikelis, gakbut neveltui taip jausdavau...
seip judesius pradeda mamytes jausti 5 menesi tikrai,jei jau 5 menesi judesiu nera tai kazkas blogai
bet tu judesiuku nevisos supranta,svarbiausia dabar neina nepastebeti judesiu
Sveikos :)uzbegu pranest kad dar esu 2in1. Vakar praejo tie saremiukai,kamstis dar eina,na o snd valgyt visai nenoriu bloga kanors mesisko pamacius
o seip snd uzeina tokie trupmi saremiukai kas 6 8 ar 10 min,tai jau akuserei skambinau sake ryt atvaziuot i ligonine jau,apziures jei jau bus 5 6 cm atsidare jau liksiu ir lauksiu savo angelelio
jaunoji parašė:
o kokios tau datos?![]()
na buvo vasario 1d, jau nepasitvirtino, tada gydytojos vel kita data vasario 7d, o mano 8-9d
manomeile parašė:
o as kai pamaciau pirma guziuka nuo spiriaus tai net pasokau is baimesir su garsu pasakiau eina nx
ir paskui ispletus akis i pilvuza ziurejau kiekviena vakara, dar turiu tuos pirmus matomus judesius nufilmuotus
![]()
as tai nuo pirmu judesiu labai noredavau kad jie vis dazniau butu,taip patiko man stebet pilviuka,tus gumbiukus
o dabar vat sedziu ir mano pilvuzas tai ketvirtainiskas,tai trikampis
nereikia klibint kad sujudetu,reikia klibint kad lystu i savo vieta,nes skaudziai net darosi
Julija. G parašė:
Sveikos :)uzbegu pranest kad dar esu 2in1. Vakar praejo tie saremiukai,kamstis dar eina,na o snd valgyt visai nenoriu bloga kanors mesisko pamaciuso seip snd uzeina tokie trupmi saremiukai kas 6 8 ar 10 min,tai jau akuserei skambinau sake ryt atvaziuot i ligonine jau,apziures jei jau bus 5 6 cm atsidare jau liksiu ir lauksiu savo angelelio
![]()
na va jau ir tu gimdai
o man dar laukt
Julija. G parašė:
Sveikos :)uzbegu pranest kad dar esu 2in1. Vakar praejo tie saremiukai,kamstis dar eina,na o snd valgyt visai nenoriu bloga kanors mesisko pamaciuso seip snd uzeina tokie trupmi saremiukai kas 6 8 ar 10 min,tai jau akuserei skambinau sake ryt atvaziuot i ligonine jau,apziures jei jau bus 5 6 cm atsidare jau liksiu ir lauksiu savo angelelio
![]()
na sveika
na tai jau luksteniesi galima sakyti
laikom uz tave kumstukus
na ziurek nenusilpk nieko nepavalgius
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai