Vaitkuviene su pagaliau atejusiom atostogom tave
man ir niekas neliepe skaiciuti,kai nueinu i apziura paklausia,ar jaucciu judesius ir tiek uztenka jiems,o ir kam juos skaiciuoti jei leliukai duodasi ritmyngai
Ritata parašė:
Vaitkuviene su pagaliau atejusiom atostogom tave![]()
![]()
man ir niekas neliepe skaiciuti,kai nueinu i apziura paklausia,ar jaucciu judesius ir tiek uztenka jiems,o ir kam juos skaiciuoti jei leliukai duodasi ritmyngai
![]()
As taip pat judesiuku neskaiciuoju, nes man niekas ir neliepe. Kai nueinu tik klausia "Judam, krutam?" Atsakau "taip, tik kartais mažiau, kartais daugiau". Tada kaskart padaro echoskopija ir viskas.
Ritata parašė:
Vaitkuviene su pagaliau atejusiom atostogom tave![]()
![]()
![]()
aciu aciu laukiau labai jau
Gintaryte25 parašė:
Mamukai ka daryti, rugstis nezmoniskai kankinaRenee nuima kokioms 10min ir viskas ta jausma slykstu
o tu gintaryte pamegink sodos su vandeniu uzsitaisyti ir isgerti,as prasdzioje nestumo taip zaidziau nes kankino rugstys dabar koklas tfu tfu tfu nekankina..
Ritata parašė:
o tu gintaryte pamegink sodos su vandeniu uzsitaisyti ir isgerti,as prasdzioje nestumo taip zaidziau nes kankino rugstys dabar koklas tfu tfu tfu nekankina..
aciu begu taisytis, nes atrodo kad man skrandis tuos sudegs
Fatiga parašė:
nu as prasikaltusi veluojanti su savo pilvu. Sorry uz tepliota fotke, bet dabar nera kas nufotkina, o veidrodis po visu kraustymusi nutepliotas![]()
Grazu
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai