milagra_ parašė:
Labas rytas mergaites![]()
Man jauciu pradejo vystytis depresija. Mano vaikas i mane neziuri,o jei ziuri tai piktai. Kai noriu su juo pabendrauti jis ima verkti arba nusisuka. Gal jis manes nemyli ar as jam esu nemiela?
Kaip skaitinejau forumiukus,tai daugelio leliukai jau sypsosi,manasis tai tik miegodamas isspaudzia pora sypsniuku,jie tokie grazus,kad norisi kad ir diena nusisypsotu. Guldau daznai ant pilvuko,bet nezinau kaip patikrint ar pats nulaiko galvyte ar dar nelabai. Seku vaiko raidos kalendoriu,ir darau visus pratimukus su juo,bet mazai jam rupi kur jo rankytes ar kur kas barska..
Jis istisai tik valgo arba nori buti paliktas vienas...tada bendrauja pats su savimi,pasakoja,guguoja,rankytemis mosuoja,o pamates mane sustingsta.
Gyvenam vieni,nes tevelis dirba uzsieny,ir jau menuo kaip jo nera. Grys tik ant Velyku. Bet kartais taip liudna pasidaro,apsikabinu vaika ir verkiu. Gal as bloga mama? Sirdis plysta,nes taip sunkiai gimdziau,vos nemirem abudu,o vaikas su manim bendraut nenori isvis,tik papuli jam duok. Nebezinau ka daryt...
nenusimink tik labai, juk kiekvienas vaikas individualus. Pvz maniskis mato nuolat ir as jam atsibodus, o vat pamato teti, kuris reciau su juo buna,ir taip issisiepia, kad net pavydas suima, o kur dar uosviene, pas kuria vaziuojam daznai, tai ten jis net ilgiau ir geriau miega. Papasakok apie vaiko raidos kalendoriu? kur ji gaut ar kur paziuret?