nezinau, paskaiciau, kazkas nerealaus, jeigu vandenu nera, buinai turi pagimdyt per 12val kiek pamenu, galiu klyst, gal merginos angliskai nesusikalbat? as tai nuejau i poliklinika uzsiregint pas GP, sako koks jusu gyd, sakau as pas ja neisiu daugiau nes ji neatlieka savo pareigu, noriu pas kita, tai paziurejo i mane skersai, uzregino pas kita, nuejau pas ta kita diena, pavelavau, tai registraturoj sako jus 20min veluojat, sakau galiu lazintis as dar puse val prie duru pralauksiu, sakau jos gali veluot su laiku, o as ne, tai tipo puole gyd skambint ar priims, bet jo kabinete turbut nebuvo, sako viskas gerai praiekit...nuejau, aisku pralaukiau, uzejau, nu paklausinejo kazko, kuo skundziuos, susakiau, ir sakau, cia man skana dare 13sav tik, kitas tik 34sav, pas mane irasyta zema placenta, sakau mano GP sake kad galiu ir kelt viska, ir seksu uzsiiminet ir t.t., svarbu gerai jauciuosi, sakau as intike prisiskaiciau kad viso to negalima, nes placenta nepakils, bus cezaris, sakau noriu skano siaip, sako o koks jum skirtumas tas skanas, tipo placenta visom zemai buna is pradziu, sakau man skirtumas didelis, nes as pati gimdyt noriu, 2pagimdziau noriu ir 3 pati, sakau o jeigu man kad bus negerai? ka kaltinsiu? GP? tai akis isverte...nuo to laiko einu pas ja, labai maloni, issisiepus, viska padaro net klaust nereik :)jau keliom sav i prieki susako ka daryt, kada ateit
zodziu nuejau pirma karta pas nauja, iskart uzsipuoliau, kad su manim baikos menkos, nes i teisma paduosiu
ramu dabar
del tyrimu, kraujo, tepinelio, man paaiskino, kad jeigu viskas ok, niekas jusu netrukdo, jei negerai- susisiekia, man pienlige rado, skambino gyd pati, liepe ateit recepto, aisku as pasakiau, kad ji jau turiu,(tik paklausiau ar man pienlige, kuria ir itariau)nes gine rec israse, kai buvau ligoninej patikrinimui, jai paaiskinau kad GP tepineli paeme, kas man darosi, ji israse recepta ir t.t...o laborante tik liepe del cukraus pasidomet kai i ligonine eisiu kita karta, sako jos kompe paziures ir matys
su pirmu vaiku pagal naujus istatymus priklauso 3skanai, vakar drauge sake :)ji cia jau 6m irgi laukiasi
zodziu nezinau, merginos, reikia biski pakelt tona, ir pagasdint, tada visai kitaip ziuri
mato kad nepasimeti, zinai ka daryt, ko reikalaut, nors siaip tai kiek girdziu visos patenkintos prieziura, va pries kelias dienas pazystama droghedoj pasigimde dukryte, kai jau sutiksiu lauke paklausiu kas kaip, nes man irgi neramu, as lietuvoj gimdziau abu pirmus, tai man viskas ok buvo
nu ir prirasiau....