vo kiek padaugejo puziku
EvelinaK sveika prisijungusi
aist3 parašė:
Sveikos mamytės![]()
Na manau ir man pats laikas prie jūsų prisijungti, ar rasit vietos dar vienam pilveliui savo forume?![]()
Sveika, visada rasim
indre323 parašė:
ir pas mus tokia tvarka po dvieju savaites pas GP dar po dvieju savaiciu i ligonine..pas GP nebeinu kai viena karta blogai pasijutau nuejau jie grazia forma mane isvare tipo ko as atejau esu jauna grazi mama liepe ligu neieskoti...![]()
mes jau rankas nuleidom supratom kad is ju jokios naudos..
vaziuojam privaciai jai klausimu kyla..bet tikiuosi gimdima prims tinkamai..nes gimdima man prims tik drogheda..o jus savo mieste gimdysit?
Ech...
Net nebežinau kur ir begimdyt.
Vakar draugė (34 sav. nėštumas kraujas Rh-) užsuko arbatos.
Pilvas kaip akmuo, nukritęs į apačią.
Vaikas ryškiai sukasi į gimdymo poziciją.
Sako sarėmiai nuo vakar vakaro kankina.
Vandenys bėga bet, kas keisčiausia po truputį.
Taip tarpais.
Nubėga kiek ir vėl nieko.
Viduriuoja.
Dubens kaulus laužo, kojų nebesuglaudžia.
Besėdint pasidarė dar blogiau.
Iškviečiau greitąją.
Žinoma ją išsivežė ir pasakė, kad gimdys.
Skyriuj pralaukėm 20 minučių.
Tada gavo indelį šlapimui, nuvedė mus į palatą.
Dar gal po pusvalandžio atėjo ir prijungė aparatus klausyt vaiko širdies tonusą ir stebėt sarėmius.
Po gerų dviejų valandų kai ji jau rėkė iš skausmo atėjo budintis daktaras uždėjo ranką ant pilvo, palaikė pora minučių, jai vandenys pliaupia.
Ir pasakė: Tu tikriausiai labai atletiška (esą dėl to kad kietas pilvas. O jau net aš matau kad gimda ryškiai spazmuoja).
Pasikvietė Midwife, paėmė kažkokį tepinėlį (neįsvaizduoju ką jiems ten išėjo paiimt).
Sako, tau kažkoks virusas važiuok namo gerk daug vandens ir gerk panadolį.
Pasiskambinom į Dubliną Lietuvių ginekologui - akušeriui, papasakojom kas ir kaip būtum girdėjus jo balsą: " Ir jos neguldė?!!!!"
Likau švelniai tariant priblokšta, tokio "rūpestingumo".
Nebežinau, svarstau kad gal reikia skrist į Lietuvą kol dar į lėktuvą įleidžia...
aist3 parašė:
Ech...
Taip tarpais.
Viduriuoja.
Iškviečiau greitąją.
Dar gal po pusvalandžio atėjo ir prijungė aparatus klausyt vaiko širdies tonusą ir stebėt sarėmius.
Po gerų dviejų valandų kai ji jau rėkė iš skausmo atėjo budintis daktaras uždėjo ranką ant pilvo, palaikė pora minučių, jai vandenys pliaupia.
Ir pasakė: Tu tikriausiai labai atletiška (esą dėl to kad kietas pilvas. O jau net aš matau kad gimda ryškiai spazmuoja).
Pasikvietė Midwife, paėmė kažkokį tepinėlį (neįsvaizduoju ką jiems ten išėjo paiimt).
![]()
![]()
![]()
![]()
Pasiskambinom į Dubliną Lietuvių ginekologui - akušeriui, papasakojom kas ir kaip būtum girdėjus jo balsą: " Ir jos neguldė?!!!!"Likau švelniai tariant priblokšta, tokio "rūpestingumo".
Nebežinau, svarstau kad gal reikia skrist į Lietuvą kol dar į lėktuvą įleidžia...![]()
bet tai baisu
bet ne viena tokia istorija esu girdejusi is airijos ir anglijos gyventoju...pas mane kelios drauges buvo parvaziavusios cia i LT gimdyt...
brigeliukas parašė:
![]()
![]()
bet tai baisu
bet ne viena tokia istorija esu girdejusi is airijos ir anglijos gyventoju...pas mane kelios drauges buvo parvaziavusios cia i LT gimdyt...
Bet prie ko čia tas panadolis?
Prieš tai šlapimas neparodė jokios infekcijos, nieko.
Sakau, gal maždaug nusprendė taip : Liepiam mes jai gert panadolį sumažins skausmą - nebegrįš.
Dabar beprotiškai bijau.
O dar žinant jų pomėgį naudot vakuumą...
aist3 parašė:
Ech...
Taip tarpais.
Viduriuoja.
Iškviečiau greitąją.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pasiskambinom į Dubliną Lietuvių ginekologui - akušeriui, papasakojom kas ir kaip būtum girdėjus jo balsą: " Ir jos neguldė?!!!!"Likau švelniai tariant priblokšta, tokio "rūpestingumo".
Nebežinau, svarstau kad gal reikia skrist į Lietuvą kol dar į lėktuvą įleidžia...![]()
oho ir istorija..as ir pradejau nerimauti...esu girdejus jie megejai varyti namo liepia atvaziuot kai vos neatsiverus iki galo..man iki lygonines 50km as jai pajusu kad jau laikas tikrai nevarys namo nes kitaip as juos pasokdinsiu
dar juokauju su vyru gal man ruostis gimdima namuose nes ju apziura tikrai atmestina..
aist3 parašė:
Bet prie ko čia tas panadolis?![]()
Prieš tai šlapimas neparodė jokios infekcijos, nieko.![]()
Sakau, gal maždaug nusprendė taip : Liepiam mes jai gert panadolį sumažins skausmą - nebegrįš.Dabar beprotiškai bijau.
O dar žinant jų pomėgį naudot vakuumą...![]()
as ir esu sakius kad man skauda nugara pilvo apacia kojas o man pasake gerti pracetamoli..nu nafic pagalvojau ar as durna ar jie..
sakiau as su jais nervus nebesigadinu ir nebesilankau pas ju tiek..
indre323 parašė:
oho ir istorija..as ir pradejau nerimauti...esu girdejus jie megejai varyti namo liepia atvaziuot kai vos neatsiverus iki galo..man iki lygonines 50km as jai pajusu kad jau laikas tikrai nevarys namo nes kitaip as juos pasokdinsiudar juokauju su vyru gal man ruostis gimdima namuose nes ju apziura tikrai atmestina..
![]()
![]()
Kas savrbiausia jie net netikrino atsivėręs kaklelis ar ne!
Aš irgi rytoj dėl gimdymo namuose tarsiuos.
Kiek reikės tiek mokėsiu, bet bent jau žinosiu kad man niekas nemojuos vakuumu.
Kalbėjau su Lietuvių akušeriu, ligoninėj gimdyme jis galėtų dalyvauti nebent kaip vienas iš gimdymo partnerių.
O šiaip sako namuose gimdyt gal ir geriau, bet sąlygos vistiek ne tos...
indre323 parašė:
as ir esu sakius kad man skauda nugara pilvo apacia kojas o man pasake gerti pracetamoli..nu nafic pagalvojau ar as durna ar jie..![]()
sakiau as su jais nervus nebesigadinu ir nebesilankau pas ju tiek..
Bet ką tokiu atveju daryt?
Kur kreiptis?
Skaityk ją begimdančią iš ligoninės išspyrė....
aist3 parašė:
Kas savrbiausia jie net netikrino atsivėręs kaklelis ar ne!![]()
Aš irgi rytoj dėl gimdymo namuose tarsiuos.
Kiek reikės tiek mokėsiu, bet bent jau žinosiu kad man niekas nemojuos vakuumu.![]()
Kalbėjau su Lietuvių akušeriu, ligoninėj gimdyme jis galėtų dalyvauti nebent kaip vienas iš gimdymo partnerių.
O šiaip sako namuose gimdyt gal ir geriau, bet sąlygos vistiek ne tos...![]()
su kokiu gyditoju cia tariais?
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai