Ramint.kard parašė:
o mes vakar zengem pirmuosius savarankiskus zingsniukus![]()
sveikinam, oj as irgi laukiu pirmuju zingsniuku, bet kai pastatau ir bandau uz rankyciu palaikant vaiksiot tai sodina dupce, o isikabines tai pats visusr vaiksto
Ramint.kard parašė:
o mes vakar zengem pirmuosius savarankiskus zingsniukus![]()
sveikinam, oj as irgi laukiu pirmuju zingsniuku, bet kai pastatau ir bandau uz rankyciu palaikant vaiksiot tai sodina dupce, o isikabines tai pats visusr vaiksto
Monikule23 parašė:
kaip faina, greit jau lakstys po namus begom nebsugaudysam, o atrodo nesenai tokie mazuliukai buvo, su menesiadieniu ir jus![]()
Ačiū
Joo...jau dabar po kambarį šliaužioja visur, tik žiūrėk, kad galvos kur nesitrenktų ar ko nepaimtų ( beje, mes šliaužiojam tik atbuliniu, nesigauna į priekį niekaip).
mamyte29 parašė:
AčiūJoo...jau dabar po kambarį šliaužioja visur, tik žiūrėk, kad galvos kur nesitrenktų ar ko nepaimtų ( beje, mes šliaužiojam tik atbuliniu, nesigauna į priekį…
mes irgi atbuline varom
O neurolog
MiLdUkE parašė:
Sveikos mamytes mano mergyte net nemegina vaikscio nei sliauziotikai pastatai stovi ant pirstuku galu ir net nebando zenkti ar tai gerai ar blogai tas stovejima…
o neurologė nieko nesakė? Gal kartais raumenų tonusiukas šiek tiek aukštas?
MiLdUkE parašė:
Buvau nuejus tai sake praeis nieko tokio bet buvom pries 2 men ir vistiek tacpac ir labai daznai buna isitempusnezinau reiks prasyti savo gydytojos i santarisk…
gal i vaikstyne daznai dedat? Mes sliauziojam atbulom, bet va vaikstom ant pirstu galiuku, dedu ja ir i vaikstyne , ir dar po CP kurie vaikuciai buna, tai buna raumenukai issitempe, bet su laiku viskas susitvarko.
Monikule23 parašė:
gal i vaikstyne daznai dedat? Mes sliauziojam atbulom, bet va vaikstom ant pirstu galiuku, dedu ja ir i vaikstyne , ir dar po CP kurie vaikuciai buna, tai buna raum…
Tai vaikstyne kaip tik skatina vaiksciojima ant pirstu galiuku
minicienta parašė:
Tai vaikstyne kaip tik skatina vaiksciojima ant pirstu galiuku
zinau uztai ir klausiu ar deda, gi ne pirma vaika auginu, ne is medzio iskritus, mano atveju be vaikstynes neissiverciam,kad ir kaip noreciau vis tik ir pirmieji dar nedideli ant akiu reik turet, o ir mazoji viena nenor but, maista gaminant ant ranku nelaikysiu gi maza ko
Monikule23 parašė:
zinau uztai ir klausiu ar deda, gi ne pirma vaika auginu, ne is medzio iskritus, mano atveju be vaikstynes neissiverciam,kad ir kaip noreciau vis tik ir pirmieji …
Tai zinoma, cia jau pagal situacija kiekviena renkasi, as tai i manieza padedu, jei kazkur kazka reikia nuveikti ant greituju, zirzia tai zirzia, svarbu saugiai sedi
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai