papuosaliuke parašė:
Sveikutes. O gal kuri zinot nuo ko gali taip buti,mano maziukui isberta viena seklide ir aplink pimpaliuka,o tie spuogiukai kaip ne spuogai,nes jis tarsi susijungia…
Tokiais dalykais kreipkis i gyditoja jai tai neissutimas.
papuosaliuke parašė:
Sveikutes. O gal kuri zinot nuo ko gali taip buti,mano maziukui isberta viena seklide ir aplink pimpaliuka,o tie spuogiukai kaip ne spuogai,nes jis tarsi susijungia…
Tokiais dalykais kreipkis i gyditoja jai tai neissutimas.
Nikkki parašė:
noriai vaikuciai grikius valgo?:)o kaip ruosita?siaip isverdat?sumalat?ar grikiu dribsnius kokius verdat?:)maniskis susiraukia, spjauna lauk......jau ir darzovienes…
mamuko firma pabandykit
papuosaliuke parašė:
gal alergija pampersams
Nikkki parašė:
noriai vaikuciai grikius valgo?:)o kaip ruosita?siaip isverdat?sumalat?ar grikiu dribsnius kokius verdat?:)maniskis susiraukia, spjauna lauk......jau ir darzovienes…
Pas mus tas pats buvo, jis britkinosi nuo grikiu, bet perku dabar mamuko kose, ji labai smulki ir ja valgo normaliai. Dar geriau valgo HIPP grikiu kose, bet man ji labai chemine kazkokia atrodo
bagiracka22 parašė:
sveikutes jusu mazyliai gal kada vartojo gerasias bakterijas?kokias?
Mes BioGaja ir Bifidus išbandėme, vartojome vos gimus ir dabar kai pradėjome primaitinimą
saulyt3 parašė:
Mes BioGaja ir Bifidus išbandėme, vartojome vos gimus ir dabar kai pradėjome primaitinimą![]()
po kiek lasiuku?kiek laiko?
Nikkki parašė:
Valgom noriai ir grikius ir ryzius ir avizas perku tokias kokias ir mes valgom pablenderiuoju ir viskas.dedu biski sviestuko o i ryzius banano tada nebuna tokia sausa
bagiracka22 parašė:
Mes biogaja gerem gal nuo 1 men iki 2.5men gerdavom viena kart dienoj 5 lasus
bagiracka22 parašė:
Pirmus 3 mėn., ir dabar 2 sav. Po 5 lašiukus, kaip ir rašo pakuotėje
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai