zibuokle02 parašė:
sveikos.jau tikrai tas maistas didziausias galvosukis.as tai dar ryte galiu pora sumstiniu![]()
Jezus marija....
..man tai atsiriso skrandis, valgau apsisukdama.....
zibuokle02 parašė:
sveikos.jau tikrai tas maistas didziausias galvosukis.as tai dar ryte galiu pora sumstiniu![]()
Jezus marija....
..man tai atsiriso skrandis, valgau apsisukdama.....
Man tai labai ivairiai buna. Ant bulviniu patiekalu irgi ziauriai traukia, vakar visa diena kugeliu gyva buvau, bet jo kai uzkirtau, tai uz tris
O kita diena nieko nenoriu, nors tu ka. I viska pasiziuriu ir slystu buna, nors ir nepykina. Pomidoru sultys jau mano 'juodajame sarase'
.
Siandien uzsimaniau makaronu su kumpiu ir dziovintais pomidoriais, idomu ar dar po 10 minuciu dar noresiu.
Sekmes mamytems, kurios keliauja pas gine
sveikutes, paskaitinejau, tai visos jau daug maz geriau jauciasi
na ir as jau daugiau valgau, bet vel pameciau 400g. gal kraustymasis savo daro :). o va as siandiena labai prastaui, nepakylu is lovos. antra diena galva plysta, ranksluostis slapia padeda tik trumpam, o paracetamolio neturiu. sesuo gristant is uk, sake parves anglisko paracetamolio. nors siaip vengiu vaistuku
As jau po visko. Na galvojau, kad mane cia rimtai tyrines, bet gavau kruva siuntimu irase i iskaita, uzvede korterle, kuria duos kai bus tyrimu rezultatai ir viskas. Gavau siuntima odontologui, pora kraujo tyrimu, paselio tyrimas ir genetikas.
Kitas susitikimas tik rugsejo 7....vel kiek ilgai laukti
as ir prisiduodu.. viskas gerai mano leliui, rankytes kojytes juda, sirdute plaka
begalo laiminga. pagal menesines 10 savaite man, pagal echoskopa 11 savaite o ji apziurejusi ant kedes ranka, pagal gimdos dydi sako net galvociau kad jau 12 savaiciu yra nes gimda didele. pasvere. israse tyrimu kraujo, slapimo paseli sekanciam kartui. taip pat iskart paklause ar toksiplosmozes tyrimas man darytas, bet man su pirmu nestumu ji dare tai db nereikia, nes as ja persirgus tai viskas gerai. nesciosios kortele duos sekanti karta, o sekantis kartas uz dvieju savaiciu, rugpjucio 20 d, tai dienai visus tyrimus priduosiu.
Sandriuke parašė:
as ir prisiduodu.. viskas gerai mano leliui, rankytes kojytes juda, sirdute plakabegalo laiminga. pagal menesines 10 savaite man, pagal echoskopa 11 savaite o ji apziurejusi ant kedes ranka, pagal gimdos dydi sako net galvociau kad jau 12 savaiciu yra nes gimda didele. pasvere. israse tyrimu kraujo, slapimo paseli sekanciam kartui. taip pat iskart paklause ar toksiplosmozes tyrimas man darytas, bet man su pirmu nestumu ji dare tai db nereikia, nes as ja persirgus tai viskas gerai. nesciosios kortele duos sekanti karta, o sekantis kartas uz dvieju savaiciu, rugpjucio 20 d, tai dienai visus tyrimus priduosiu.
Va matai, kaip skirtingai viskas daroma,...tau kitas vizitas po 2 savaiciu, man - po menesio....tu jau matei ir rankytes ir kojytes, o as net nezinau ar gyvas jis.,....
nejuly parašė:
Pas genetikus? Ar pgl amziu jau priklauso?
Na amzius jau salia to, kai jau priklauso....ir plius esu primaitinta tokiais negerais vaistais, tai ziures ar viskas tvarkoje...
Mopsyte parašė:
Va matai, kaip skirtingai viskas daroma,...tau kitas vizitas po 2 savaiciu, man - po menesio....tu jau matei ir rankytes ir kojytes, o as net nezinau ar gyvas jis.,....
o tai tau echoskopu neziurejo? neturi ar del ko?
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai