linestra parašė:
va kas del veido tai pas mane vien spuogeliai, paauglysteje tokio veido neturejau, bet neimu igalva, nusikirpau kirpciukus ir kaktos nebesimato,tik barzdanu ka man padaryti,kad lelius visa mamos grozi pasiima
o kas paklausia kas veidui buvo taip ir pasakau,kad leliuka grazu nesioju :), kas del nestuku. nestukes yra pacios graziausios moterys pasaulyje. Tad nepamirskit,kad ir mes tokios dabar esame, mums viskas tinka,net spuogeliai ar padidejes uzpakaliukas
![]()
pritariu tau simtu procentu, man nestukes pacios graziausios, nesvarbu plonos ar storos, tik pamatau nestuke ir sypena veide atsiranda, taip grazu ziureti, pasaka.bet kaip sakiau yra tokiu zmoniu, kurie is pavydo sneka ir tegul.o del spuogiuku, tai mane taip pat labiau berti pradejo, nors spuogais tikrai nesiskusdavau, ir dabar ju mazai, keli ant kaktos, bet tokie skausmingi
oi kaip as noreciu kokius 25kg priaugti, kadangi esu itin liekna, noretusi lsinuku ant uzpakaliuko, kojyciu, rankyciu, zodziu ant viso kuno, per ana nestuma kai priaugau 20kg taip puikiai jauciausi, bet gila, kad po keliu sav po gimdymo jie visi istirpo ir net dar daugiau nei priaugau, tai tik begalit isivaizduoti kaip atrodziau, vaiksciojantis skeletas

apie tokius galima pasakyti ''subtilus kaip rastas'' . man siandien 12sav.reikejo svertis.sveriu 56,5 priaugau apie 2,5kg. na bet jau pilvelis matosi
vakar gavau kelnes internetu kur buvau uzsisakiusi. kazkaip labai jau dideles pasirode iskart, uzsimoviau.. kabo visur-labaiusiai per slaunis ir dar toookios ilgos. sedziu susinervavusi ir galvoju ka daryti. apsisprendziau, kad grazinsiu, nors ir ilgai laukiau. nusivelku, tik zvilgt i etikete.. 38dydis, o uzsakinejau 36