Kriste123 parašė:
o iskart taip ir pasake,kad skatins nelauks 10d kaip buna?
Mane 8 dienos bus pernesiojimo pirmadieni, sake des tablete is ryto skatinimui. Ir laukiu ir bijau, bet greiciau ateis, greiciau praeis
Kriste123 parašė:
o iskart taip ir pasake,kad skatins nelauks 10d kaip buna?
Mane 8 dienos bus pernesiojimo pirmadieni, sake des tablete is ryto skatinimui. Ir laukiu ir bijau, bet greiciau ateis, greiciau praeis
Ausrike 01 parašė:
as bijau pernesiot, o kaip sakoma ko bijei tas ir nutinka![]()
As irgi bijojau ir buvau garantuota manasis gims anksciau, kazkaip nuojauta sake kokia 15 geguzes, 10 dienu anksciau
tai va jau savaite pernesiojau... Nenori vyrutis listi lauk
Ausrike 01 parašė:
as bijau pernesiot, o kaip sakoma ko bijei tas ir nutinka![]()
Man gydytoja ligonineje sake, kad jai menesines nereguliarios uz tai gali uzsiveluot
PeaCe parašė:
As irgi bijojau ir buvau garantuota manasis gims anksciau, kazkaip nuojauta sake kokia 15 geguzes, 10 dienu anksciautai va jau savaite pernesiojau... Nenori vyru…
as taip pat galvojau kad gims anksciau ir birzelio nesulauksiu, bet kaip matau niekur manoji neskuba
PeaCe parašė:
Labute, as is geguziuku pabegau cia, nes nemanau, kad jau gimsim siandien, pirmadieni laukia skatinimas. Kada jums buvo terminas? Sveikinu beje jus labai !!!! :oops…
Birželio 8. Ačiū
punciuke parašė:
Sveikos neseniai gryzau is ligonines, leido lasaline ceteresina , bet atsakymo negavau, del ko butent tie niezai ir isberimai..
Saunuole, bus ramiau
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai