Schatz25 parašė:
Mūsų mažyliui šiandien metukai![]()
Ir Maziuka ir Mamyte su Gimtadieniu
Schatz25 parašė:
Ir Maziuka ir Mamyte su Gimtadieniu
Schatz25 parašė:
Sveikinam
Mano dukryte 9,5kg, 75 cm, 8 dantys, zengia 3-4 zingsnius. Nuo 6 men miega visa nakti savo kambary, nuo 3 sav uzmiega nakciai pati. Nuo 6 men. Mp vakare nebedaviau. O nuo kokiu 10 mp tik ryte. Planuoju neuzilgo baigti maitinti. Birzeli nusimato kelione be dukrytes tai iki to laiko baigsiu. Temperatura ar kokia kita liga uzpuole dar nebuvo. Pfu pfu pfu..
Skraidanti parašė:
Sveikinimai Miglutei, žiūriu šį savaitgalį nemažai švenčiančių bus![]()
![]()
Aciu
Miglute siuncia sveikinimus Oskariukui
princesita parašė:
sveikos mamosturim nedidele beda, gal patarsit, mazoji dama nebevalgo kosiu kurias labai mego, pvz 5 grudu dribsniai..tiksliau valgo, bet suvalgius kokius 10 sau…
Manoji taip daro jeigu atvesta kose, valgo tik gerai silta, turiu kelis kart sildyt kol pavalgo besimaivydama...
Jonike parašė:
Su mielu noru buciau palikus kad pati uzmigtu,bet kad nuo mazens ant ranku,o dar kokius tris men.net kratyt reikedavo,kad uzmigtu,tada buvo bevalgydama uzmigdavo,o …
O aš saviškį nuo mažiausių dienelių nešiojau ant rankų, nes... norėjau :-D Iš pradžių tai kokius pora mėn. bijodavau guldyti neatsirūgusį, tai būdavo, kad net ir po valandą pralaikydavau ant rankų, tuo tarpu jis ir užmigdavo, tik tada gudydavau į lovytę. Paskui jis pradėjo vartytis, niekaip nenurimdavo, tai man tiesiog paprasčiau ir greičiau būdavo jį pasupti rankose. Ir dabar taip yra. Atsigulam kartu į lovą, galvoju, na, tegu pasimala, vis tiek nurims ir užmigs. Bet jau kai pradeda maltis iki tokio lygio, kad kojos atsiduria prie galvūgalio, tai jau nebeišturi kantrybė, paimu, pasupu ir per 5-7 min.miega bachūriukas
Ir aš laisva. O jei neduodu mp prieš miegelį (dieną paprastai nebeduodu jau), tai net pasiguldyt jį šalia savęs sudėtinga - stojasi, lipa nuo lovos...
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai