BeFree parašė:
Man irgi akis drąsko stalčius neuždarytas, o vyras dar spindos duris mėgsta palikt atviras.....bet turbūt nesijauti kokia tai užgrūsta darbais viską padarydama?…
Nesureikšminu
man susitvarkyt tas pats kas pavalgyt
BeFree parašė:
Man irgi akis drąsko stalčius neuždarytas, o vyras dar spindos duris mėgsta palikt atviras.....bet turbūt nesijauti kokia tai užgrūsta darbais viską padarydama?…
Nesureikšminu
man susitvarkyt tas pats kas pavalgyt
Mollie parašė:
Matytes, kurios pacios maitinate, kaip jums su svoriu? Siandien pasisveriau ir vos nenukritau - svoris auga, as tokio gyvenime neturejau (neskaitant nestumo) :shoc…
Patariu vitaminus gert man tas pats buvo norejau ziauriai saldumynu o dabar pradejau gert vitaminus ir viskas baiges reiske kazko truko organizmui
Mehi parašė:
Patariu vitaminus gert man tas pats buvo norejau ziauriai saldumynu o dabar pradejau gert vitaminus ir viskas baiges reiske kazko truko organizmui![]()
As kai pageriau vitaminu, tai sakes visko dar labiau norejau
Mollie parašė:
As irgi esu is tu zmoniu, kuris nelabai draugauja su betvarke. Esu iz tiesu labai pedantiska, kas liecia tvarkymasi ir kasdien tvarkausi kambaryje kol dukryte miega…
ir aš apgalvoju daug ką besitvarkydama..ir jei supykstu pradedu tvarkytis nesvarbu kur bebūčiau,o vyras iškart juokiasi
Evveliute parašė:
Aš turiu saldainiukų iš moliūgo pasidariustai ir kramsnoju pastoviai
![]()
O kaip juos pasidaryt?!
Laima121 parašė:
O kaip juos pasidaryt?!
2 kg moliūgų,
1 kg uogienių cukraus
Truputį vanilės,
Pusė citrinos su visa žievele
O darau taip kaip tame recepte aprašyta
www.mamosreceptai.lt/receptas/moliugo-saldainiai-10132
Torri parašė:
Mano aplinkoj tai turbut visom svoris augo arba nekrito kol maitinotai ta teorija apie svorio kritima maitinant matyt nelabai praktikoje pasiteisina
![]()
chmmm, as ir grizau prie svorio kiek sveriau pries nestuma, net 5kg maziau ir siaip visi aiskina, kad sukudau-tai juokiuosi-ar iki tol buvau stora?
Nors valgau viska ir kiek noriu (ir saldumynus, jei ka
)
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai