naktibalda parašė:
Aš kojinytes buvau išmokus pati nusimegzt...reikėtų ir kruopytei kokį porą porų nusimegzti į ligoninę...tik siūlų reik iki miesto palėkti gerųir virbalai pas ma…
tai kojinytes kiek zinau ir mezgasi plonais virbaliukais
naktibalda parašė:
Aš kojinytes buvau išmokus pati nusimegzt...reikėtų ir kruopytei kokį porą porų nusimegzti į ligoninę...tik siūlų reik iki miesto palėkti gerųir virbalai pas ma…
tai kojinytes kiek zinau ir mezgasi plonais virbaliukais
Okeana parašė:
is Vilniaus...bet gal jinai siuncia?
o kaip su ja susisiekt kazin eitu?
naktibalda parašė:
dar priklauso nuo siūlų storio.
na tai taip
rlukauskiene1101 parašė:
na tai taip
haha
as ir ziuriu kada gi pasakys kaip susisiekti
naktibaldakur ja galima rast td? gal yra jos darbeliu parodytu?
Sveikos mamytes,retai kada parasau nes dirbu ir visai laiko nera.tiek daug visko dar reik nuveikt o laikas bega beprotiskai greit.vis pasiskaitau ka jus cia plepat,lasinaudoju ne vienu geru patarimu.del kambario tai su vyru kaip zinodami dar pries pastojima persikraustem i erdvu kambari,nes noriu kuo ilgiau kad angeliukas butu salia
Nors gyvenam dideliam name bet angeliukas bus su mumis o kai paaugs tada jau ruosim jam kambariuka.dar nieko neperkam na tik keleta drabuzeliu turiu,negalejau arsispirti.o beto ir busima teta parveze is vokietijos nes ji taip pat negalejo atsispirti
Tad dabar tik laukia vezimelis ir lovyte.jau daba noreciau pirkt bet dar labai ankti.
juoduke. parašė:
hahaas ir ziuriu kada gi pasakys kaip susisiekti
naktibaldakur ja galima rast td? gal yra jos darbeliu parodytu?
Čia Okeanijos reikia klaust
Aš pati šį tą nunarplioju savo kleckui...kai netingiu
Indrune parašė:
Sveikos mamytes,retai kada parasau nes dirbu ir visai laiko nera.tiek daug visko dar reik nuveikt o laikas bega beprotiskai greit.vis pasiskaitau ka jus cia plepat,…
na vezimelis pas mus jau 2men sutvarkytas paruostas stovi
cia taip netycia gavosi,nes is drauges pirkom( ji neturejo jau kur det tai tai uztad taip anksti atveze) .rubeliu ir siek tiek jau turim na ir dar sio to...
juoduke. parašė:
OKEANA KUR rast mergina kuri mezga ar neria?![]()
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nerti-tapukai-vaikuciams
va tokį užmačiau
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai