LianaR parašė:
Mamytes maitinancios mp,ar valgote persimonus?ar gali jie netikti zindomam kūdikiui?
Aš irgi valgau
LianaR parašė:
Mamytes maitinancios mp,ar valgote persimonus?ar gali jie netikti zindomam kūdikiui?
Aš irgi valgau
never2666 parašė:
O tai galima jau sodint.? Nes man sakė iki 5-6mėn negalima.
Magee parašė:
fainuole mergyte, bet gal nesodinkit dar taip. pilna internete straipsniu, kad vaikuciu, o ypac mergaiciu negalima per anksti sodinti jei ir nori vaikas, del stubur…
Oi ne ne, nesodinu as jos, tik ji labai jau nora rodo, tai i kelias dienas kokiai 10 sekundziu leidziu pasidziaugt, tai va ir spejau nufotkint greit
AlfaOmega parašė:
Masaziukai tai labai patinka, kaifuoja ,nes mum masaziste labai super pasitaike , patariu, tikrai jei eiciau, tik pas ja, 259-3 kab. ELENA GECEVICIENĖ. bet yra ir …
Aciu uz komentara. Tuomet ir mes masaziukams bandysime pas Geceviciene registruotis
ar ilgai masazas trunka?
Gal cia sutapimas del "karnavalu"? Pietu normaliai miega? Maniske jei pietu neismiega kaip ipratus, tai vakare labai zirzli buna
ingulyte12 parašė:
tada gerai,ir ar nereikia jo keist?as vis dar ir sav pienuku pamaitinu.tiesa kakutis,be krauju,be putu be gleiviu,bet labau zalias
Tiesiog mišinukuose yra vitaminu daug ir nuo jų keičiasi spalva. Ir kuo ilgiau nesituština tuo tamsesnė spalva. Pas mane irgi gražus be nieko kakutis tiesiog žalias bet paskui pamatysit organizmas pripras ir paskui bus ir geltonas visoks. Čia pradžioi taip būna čia normalu.
LianaR parašė:
As juos valgau ir nieko.nepasireiske jokiu kudikiui simptomu
o jus nebandete ar jau kaxka isbere?
Karr_a parašė:
Kiek tokiu oru vaikstote su vezimukais lauke?
Mes lauke ismiegam 2-3 val. Aisku smarkiai apkamsytas, miega net nesukruta
Karr_a parašė:
Kiek tokiu oru vaikstote su vezimukais lauke?
Tris
ingulyte12 parašė:
o as noriu paklaust del kakiuko,mes valgem mano pieneli,bet del vargeliu su pilveliu pradejau primaitint semper lemolac kad isskaidytu dujas.apsilankius pas gyd.nes…
Gali būti, kad netinka mišinukas.
Brilliant_mind parašė:
Aciu uz komentara. Tuomet ir mes masaziukams bandysime pas Geceviciene registruotisar ilgai masazas trunka?
Na karnavalai toki kaip dabar tai prasidejo lygiai su masazais, na gal tik didelis sutapimas, na o trunka apie 20 minuciu
22 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai