KarinaK parašė:
Mamytės SOS!!!
ATSIRADO GELSVU ISSKYRU AR VERTA SUNERIMTI?
Mmm pastebekite dar save gali but uzdegimines isskyros.arba kamstis bet vel nezynosi kaip kas. Ar neniezti ten? Isskyros bekvapes?
KarinaK parašė:
Mamytės SOS!!!
ATSIRADO GELSVU ISSKYRU AR VERTA SUNERIMTI?
Mmm pastebekite dar save gali but uzdegimines isskyros.arba kamstis bet vel nezynosi kaip kas. Ar neniezti ten? Isskyros bekvapes?
Elžbietukas parašė:
Neniezti,bekvapes
nu maziuke dar sukruta vis
musyte525 parašė:
I gimdykla: Su pirmu chalato nereikejo, paluciu irgi nereikia, paketu-sauskelniu kazin ar leis uzsidet, nes reikia buti vien su naktiniais. Kelnaiciu pamenu neleido…
Na jo to pienuko dažniausiai negausiai tebūna tai pientraukio nereikia. Jei situacija privers su rankytem susitvarkysit. O kryzmuciu po gimdymo tikrai reikia įpatingai jei susidūrėte su hemorojum. Gimdykloj valgyt tikrai nesinori nes kartais išvis būni išskridus į kitą pasaulį, chalato niekas neleido dėtis taip pat ir kelnaičių ar kokiu paketų dėl vandenuko nutekėjimo. Man gimdykloj šiauliuose prireikė rankšluosčio nes ėjau į vonią, vandens nes tikrai troškino ir pamperso sau po gimdymo kuri užsidėjau tik prieš parvežant į palatą, bet ir tai dažniausiai parveža su ligoninės palutem nes ne visos gali ant kojų atsistoti. Vyrui nereikėjo nieko tik liepė megztinį nusimauti. Vaikeliui turėjau rūbelius bet apvilko ligoninės tad tereikėjo tik kepurytes ir pampersiuko. Tad nematau jokios prasmės 5 daiktams atskiros tases. Man viskas tilpo į nedidelį lagaminą o ko reikėjo gimdykloj tai buvo atskirame maišelyje. Nestresuokite ten kur nereikia.
KarinaK parašė:
Neniezti,bekvapesnu maziuke dar sukruta vis
![]()
Na kolkas pastebeki save. Gal tiesiog va taip va. Pas mane ir viena diena buvo ir praejo
Inesa25 parašė:
Ps viska susidejau kad nereiktu vyrui vazineti (nes noriu kad butu su mumis visada), pasiimsim seimynine palata jei gausimo seimos nariai gyvena uz 170 km tai ti…
As gal dar isideciau i gindymo tase kojines,nes buna saltoka ten iskelys kojas but
gimdymo metu. Ir nepastevejau kelniukiu vaikui,sliauztuku gimdymo tasej
Elžbietukas parašė:
Na kolkas pastebeki save. Gal tiesiog va taip va. Pas mane ir viena diena buvo ir praejo![]()
Pastebesiu bet siaip va sakau ir nera kad labai gausiai butu ,pastebesiu,ačiū!
Elžbietukas parašė:
Jeigu kamštis tai tos išskyros turėtų būti panašios kaip paleistas kiaušinis. Jos ilgai tysta yra gelsvos bekvapes ir nepasisalina per vieną sykį. Man dvi dieneles tyso ir kartu kaklelis atidarinėjo.
KarinaK parašė:
Pastebesiu bet siaip va sakau ir nera kad labai gausiai butu ,pastebesiu,ačiū!![]()
Viskas bus gerai
zuikutia223 parašė:
Jeigu kamštis tai tos išskyros turėtų būti panašios kaip paleistas kiaušinis. Jos ilgai tysta yra gelsvos bekvapes ir nepasisalina per vieną sykį. Man dvi dieneles …
Jo jo zinau ,kad kamstis kaip kiausiniukas snargliukai tokie
zuikutia223 parašė:
Jeigu kamštis tai tos išskyros turėtų būti panašios kaip paleistas kiaušinis. Jos ilgai tysta yra gelsvos bekvapes ir nepasisalina per vieną sykį. Man dvi dieneles …
Pastebesiu,ačiü!
rainbou parašė:
nera ko pykt is jusu vaikisku postu... ko lakstyt jei nera reikalo rimto? Gi zmones turi darbus tarkim kaip seneliai, vyras irgi. Du vaikiukai namie, tai nemana…
O as gal irgi palaukciau... nemalonu tuose gn visus erzint,man t.p. buvo su pirmu gimdymu,tai tik pasijuoke,kad noriu be skausmu pagimdyt. Aisky butu blogiau jei gn butu uz 30-100 km ar pan.o jei cia t.p.mieste...
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai