Aleksandra29 parašė:
Jeigu pamiršate duoti vitamino D, tai ar kitą dieną duodate dvigubą normą?
ne, vistiek viena lasa duodu
Aleksandra29 parašė:
ne, vistiek viena lasa duodu
Rasyte uogyte parašė:
Mamytes kuriu vaikuciai jau gavo skiepa nuo kokliuso ar gyditoja nieko nesake apie ejima i lauka? Mus siandien paskiepijo bet nieko nesake kad negali eiti o drauge …
negalima i lauka tik siandiena, kaip ir audyt negalit. O ryt jau galesit.
Monkutee parašė:
Kokia cia programele, menesiukam pazymeti?![]()
skrebutis69 parašė:
Mamos, ar Jūsų mažyliai valgo savo kumštukus, kai būna pavalgę? Manoji vis susikiša į burnytę, o kadangi suvalgo mažai mišinio, tai aš vis pergyvenu, kad ji alkana.…
Kiša, kiša kad ir pavalgius. Kiek suvalgo? Mes 135ml
Aleksandra29 parašė:
Tikrai ne.
Judita.Zv parašė:
As ir savosiom su lyvuogiu paprasciausiu aliejumi istepdavau, paskui issukuodavau ir maudydavom.
Aciu :), siandiwn bandziau sampuna babe nuo luobeles, po keliu plovimu pasakyziu ar mums tiko
auksellis parašė:
Kiša, kiša kad ir pavalgius. Kiek suvalgo? Mes 135ml![]()
Ogo, kaip gerai valgo
Manoji per dieną apie 300 ml mišinio, kažkiek dar mano pieno gauna, bet nemanau, kad daugiau 100 ml per dieną
Tai ir nebesusigaudau ar ji pas mane mažavalgė, ar pastoviai alkana. Buteliuko nebenori imti, vis papulio reikia, o ten tuščia
Po savaitės pas gydytoją. Žiūrėsim kokie reikalai bus su svoriu...
skrebutis69 parašė:
Ogo, kaip gerai valgoManoji per dieną apie 300 ml mišinio, kažkiek dar mano pieno gauna, bet nemanau, kad daugiau 100 ml per dieną
Tai ir nebesusigaudau ar j…
Na mes per dieną valgom 6-7k tik pm
skrebutis69 parašė:
Ogo, kaip gerai valgoManoji per dieną apie 300 ml mišinio, kažkiek dar mano pieno gauna, bet nemanau, kad daugiau 100 ml per dieną
Tai ir nebesusigaudau ar j…
Na negali buti papuliai tusti!!!! Chalks kmynu arbata gera mityba ir pieno yra!!!
auksellis parašė:
Na mes per dieną valgom 6-7k tik pm![]()
Mes gal 20 kartu
Tesalija parašė:
Kuriuo laiku pradeda ta luobele luptis?
Mano vaikas jau 2 men, bet nieko panasaus net nera.
Ne pas visus ta luobelė būna. Pvz mano dukrytė neturėjo, o ir pas mažiuką kol kas nesimato
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai