vivaska parašė:
Skėtukuose pusės nesikeičia.... Mano ne skėtukas, bet iš tos pačios operos, tik kaip knyga susilanksto 😁 Ir nepasigendu tų pusių keitimo, tiesą sakant. Rinkausi ilg…
Labai patrauklilai atrodo 🤗 gal iš Lenkijos ir pirkot?
vivaska parašė:
Skėtukuose pusės nesikeičia.... Mano ne skėtukas, bet iš tos pačios operos, tik kaip knyga susilanksto 😁 Ir nepasigendu tų pusių keitimo, tiesą sakant. Rinkausi ilg…
_kamane_ parašė:
Milli ride jau du kartus priekinius ratus sugadinau ... ten kažkas su tais ratukais negerai priekiniais. Tai šiaip žiema prr nenuvalytus šaligatvius su šiuo vežimel…
O kas Milli ratukams nutinka?
Na mano Eurocartas kol kas be nuostolių važiuoja, o du kart per savaitę dardam senamiesčio grindiniu 🤦♀️🙊😁 Vasarą ir pievom važinėjau su juo, nors galvojau, kad be šansų bus pravažiuoti, bet pravažiuoja! Pusnys kitas reikalas, bet iš tokio ir nereik tikėtis per pusnis lengvai pravažiuoti 🤷♀️ Bet kokiu atveju, tikrai išmėginsim šią žiemą 😁
zibut parašė:
Šitą taip, siunčiasi iš Lenkijos, nes Lt nebuvo jų ☺️ Dabar net nežinau, gal ir pas mus jau yra ☺️
vivaska parašė:
O va... Atsikėlė mažoji po pietų miegučio su 38.4 temp 🙊🤦♀️🤷♀️
O vargsiuke🥺 sveikite 😘
ilona1 parašė:
O vargsiuke🥺 sveikite 😘
Ačiū! Gal nieko rimto 🤷♀️
as_as_as parašė:
Pavyksta atrast laiko ir tam. Nes tiesiog negalima, o ir nesinori, jo tam neatrast☺ Namuose juk yra daugiau patalpu, ne tik tos, kuriose vaikai miega😊
paneleparren parašė:
Labai paprastai:užmigdei vaiką ir eini pas vyrąkadangi pas mus namie ne tik liva mūsų miegamajam, bet ir visokie kiti kambariai, tai pasirinkimo, kur pasimeilin…
Na va, pas mus dar ta problemėlė, kad įsikurinėjame name, tai kol kas tik miegamasis įrengtas normaliau, o su kitais kambariais, tai dėžės, maišai, skalbinių džiovyklės su lyginimo lenta, apatiniame aukšte dar nėra visur langai uždengti, svetainė visam rajonui matosi, bet sukamės šiaip ne taip 🙄
tuktuk@ parašė:
Siūlyčiau aplankyti ginekologą. Man irgi tepe, bei vis dažnėjo, kol išaugo cista 6.5cm su vidui tokiu pat tamsiu- senu krauju. Ir tada operavo ir rado endo..
Yvette parašė:
Man kai buvo tokie terliojimai dar prieš nėštumą, tai buvo dėl išplonėjusios gimdos gleivinės nuo kontraceptinių priemonių. O šiaip siūlau nulėkt pasirodyt ginei ir…
Jo, eisiu, niekur nesidėsiu... Kad tik nebūtų ko rimto, tik to ir betrūko 🤦
vivaska parašė:
O va... Atsikėlė mažoji po pietų miegučio su 38.4 temp 🙊🤦♀️🤷♀️
Vargšiukė 😯🎈 Ir dar tokia nemaža temperatūra 😯
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai