Kotryna Lu parašė:
Sveikos merginos. Bandome vaikelio susilaukti 1.5m, šiandien turėjo būti mm, kažkaip nesulaukiau, pasidariau testą. Ar čia vaiduokliai, ar ir Jums tas pats matosi? …
Čia jau labai ryškus testukas!! Sveikinu
Kotryna Lu parašė:
Sveikos merginos. Bandome vaikelio susilaukti 1.5m, šiandien turėjo būti mm, kažkaip nesulaukiau, pasidariau testą. Ar čia vaiduokliai, ar ir Jums tas pats matosi? …
Čia jau labai ryškus testukas!! Sveikinu
Kotryna Lu parašė:
Vau... tokia pasimetusi nepamenu kada buvau.. Mes rytoj į Meksiką išskrendame 2 savaitėms... Planavom vaikelį taip seniai, bet kai tiek kartų nesigavo, kažkaip pale…
Labas, as taip pat skridau su pirmu nestumu i Tailanda ir Kombodza. Suzinojau kad laukiuosi likus 2 dienoms iki skrydzio - nestumas buvo 5 savaiciu tuo metu. Viskas gerai buvo (nepaisant to kad antra keliones savaite prasidejo pykinimas ir nerealus vemimas nuo visko, kuris tesesi iki 14 nestumo savaites) - ne visas pasirodo pradeda pykinti is karto
. Siaip maista svarbiausiai peisiziuret ir vandeni is buteliu tik gerti. Rankas dazniau nusiplauti. Isimeskit del visa ko kokiu metinuku, ar siaip ko skrandziui nuraminti... ir nepervarkit, jei pazintine kelione
Dnnk parašė:
Labas, as taip pat skridau su pirmu nestumu i Tailanda ir Kombodza. Suzinojau kad laukiuosi likus 2 dienoms iki skrydzio - nestumas buvo 5 savaiciu tuo metu. Viskas…
Ačiū Jums labai! Nuraminote, nes per daug jausmų ir minčių, o dar kelionė rytoj..
dalytux parašė:
ka tik pasidariau testuka, o maniau, kad mm veluoja del cistos. Nestumo tikrai nesitikejau![]()
Sveikinimai 😊🤰
Kotryna Lu parašė:
Ačiū Jums labai! Nuraminote, nes per daug jausmų ir minčių, o dar kelionė rytoj..
Oi kaip supratu
as pati panikuot buvau pradejus, nes kazkur prisiskaiciau kad ananasai skatina persileidima, o ju ten buvo daug 🤣, tik veliau supratimas atejo, kad kol valgai su saiku viskas gerai yra. Del maisto - pati gatves maisto nevalgydavau, isimesdavau koki obuoli ar kita vaisiu i pazintines keliones, jei nubutu kur kitur pavalgyti. Aisku, dalies keliones malonumo netekau (mano vyras isbande ir gatves maista ir jam nieko nenutiko del to). Del vaistu irgi - siaip dauguma vartoti nerekomenduojama, bet mes turejom isideje or geruju bakteriju ir apsinuodius ir kitokiu, nors man ir neprireike.
-Ruth- parašė:
Sveikos 😉 taip nedrąsiai jungiuosi prie jūsų.
Visą mėnesį sekiau ovuliaciją, tai kai prieš pat kitas mmm ovuliacijos testas vėl …
Mano pirmas testas panašaus ryškumo buvo ❤️
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai